Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, în parteneriat cu Camera de Comerț Americană din Moldova, cu susținerea financiară a Ambasadei SUA în Republica Moldova, organizează cursul de Jurnalism economic. Proiectul își propune să formeze competențe și să dezvolte abilități de reflectare și de analiză mediatică a realității economice și de business din țară.

Cursul se va desfășura timp de 4 luni, în perioada octombrie 2021 – februarie 2022, unde vor fi organizate 15 sesiuni teoretico-practice, trainerii fiind specialiști din domeniu, profesori universitari, jurnaliști practicieni, oameni de afaceri și reprezentanți ai asociațiilor de business.

Cursul va conține trei segmente:

  1. Traininguri / workshop-uri;
  2. Ore de profesionalizare (cu invitați speciali din domeniul economic și business);
  3. Ateliere de producție (conceptualizarea, elaborarea și publicarea materialelor jurnalistice).

Instruirea va avea loc în incinta Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM (str. Alexei Mateevici 60, blocul C, etajul 4).

Pe lângă toate acestea, la sfârșitul acestui curs, fiecare tânăr/ă va primi un certificat de participare, iar trei cele mai reușite materiale jurnalistice, realizate în cadrul proiectului, vor fi premiate.

Cursul este unul gratuit, unica condiție este să ai între 18-25 de ani.

Pentru a vă înscrie la curs, expediați o scrisoare de motivare (0,5-1 pagini) la adresa de e-mail a Departamentului de Comunicare și Teoria Informării, până pe 25 septembrie 2021, 17:00.

Adresa de e-mail: [email protected]