Iulian Ursu este actor, prezentator TV și moderator Radio, sportiv înrăit și nu în ultimul rând un soț exemplar.

Primul debut actoricesc l-a avut în anul III de facultate, la Teatrul „Luceafărul” din Chișinău. După 5 ani de actorie a luat bilet spre România, unde a lucrat timp de doi ani și jumătate la Teatrul din Târgoviște. Cât timp a fost în România s-a filmat în telenovelele: Păcatele Evei, Daria iubirea mea, Regina, Vine Poliția, Doctori de mama, La Bloc, De trei ori femeie și în filmul Weekend cu Mama. Reîntors la Chișinău, Iulian s-a dedicat din nou teatrului „Luceafărul”, iar pe lângă pasiunea pentru arta actoricească, îl putem auzi în fiecare zi la radio și urmări la o emisiune dedicată sportului.

facebook.com

Acum nu mai este loc pentru scuza că nu avem timp pentru sport, Iulian ne poate servi ca un exemplu demn de urmat!

Iulian, ești mereu în fugă, sport, TV, Radio, familia desigur, cum le reușești pe toate?
Mă trezesc devreme și mă culc târziu! Încep ziua la radio, după care TV, dacă am spectacol la teatrul Luceafarul merg să joc, dacă am prezentarea vreunui eveniment merg acolo și printre toate astea încerc să mă încadrez și cu 5 antrenamente pe săptămnă, dacă mă uit bine sunt un băiat destul de harnic.

Efortul fizic nu diminuează productivitatea ta de zi cu zi?
Ba din potriva, acolo lași toată energia negativă și ieși ca nou nouț …paractic levitezi!

pentruea.md

Dacă tot a venit primăvara, oamenii încep pregătirile pentru sezonul cald și caută motivație să meargă la sport. Care este motivația ta ca să mergi regulat la antrenamente?
Eu am început să merg regulat acum trei ani cand m-am lăsat de fumat , asta a fost un motiv să merg la sala. Acum nu mai am nevoie de motive, pur și simplu primesc plăcere, cum simt nevoia să mănânc, exact așa simt și nevoia să merg la sală.

pentruea.md

Ce sfaturi ai da tu femeilor care încep să se ocupe cu sportul?
Să consulte un antrenor priceput , un nutriționist bine informat, să se machieze, să-și facă bineînțeles coafura și să vină la sală.

pentruea.md

Spuneai de un ingredient magic care are un arsenal de substanțe benefice, o cantitate enormă de proteine dar sărac în calorii, care este el și ce efecte pozitive are acesta?
O da, licoarea minune – ZERUL! Mulți nici nu știu cei asta și cum arată, zerul este acel lichid care rămâne atunci când se scurge brânza și este foarte bogat în proteină și aminoacizi de care un sportiv are mare nevoie înainte și după antrenament dar mai ales după.
Dintre toate tipurile de proteine, proteina din zer se asimilează cel mai rapid, eu îl consum regulat. Un litru de zer contine 80 grame de proteină, echivalentul aproximativ a 400 grame de carne. Deşi este valorificat prea puţin în dieta cotidiană, zerul de lapte este un nutrient valoros, care conţine multe vitamine, minerale precum calciul, potasiul şi magneziul. Zerul de lapte conţine acidul orotic, cunoscut sub numele de vitamina B 13, care ajută la scăderea colesterolului, perfect pentru femeile care vor să slăbească.

pentruea.md

Ce părere ai despre suplimentele alimentare care ajută la slăbit sau creșterea masei musculare? Sunt ele necesare atunci când facem sport?
Totul depinde de scop, Miss Bikini ori Mr.Olympia fără aceste sumplimente nu poți ajunge, ori dacă faci sportul pentru un mod sănătos de viață și din plăcere te poți antrena cu o alimentație echilibrată cu zer și miere.

pentruea.md

Este sexul o bună metodă de ars calorii sau e doar un mit care a evoluat în timp?
O da da! Important e să nu dureze partida un minut.

În viziunea ta care este sportul perfect de frecventat pentru o femeie atunci când ea vrea să slăbească și să dezvolte masa musculară?
Orice sport este bine de practicat, totul e să ai dorință, antrenamentele funcționale durează puțin și sunt foarte eficiente, pentru mai multe detalii urmăriți MUZCOOL pe MUZTV Moldova.

pentruea.md

O urare pentru cititoarele revistei online pentruea.md care le-ar motiva să se ocupe cu sportul:
Încercați să indepărtați ideea „Cine o să mă iubească o să o facă necondiționat” ! Faceți sport din plăcere și dacă scăpați un antrenament, recuperați printr-o partidă de amor!

Distribuie articolul: