Nimeni nu e scutit de pregătirea bagajelor de călătorie - o activitate care aduce suficiente bătăi de cap celor care vor să se odihnească undeva departe și să mai și aibă cu ei și hainele de care au nevoie. Pentru persoanele care se îngrijorează cu privire la hainele pe care le vor lua în vacanță, a fost inventată valiza de călătorie cu rafturi. Cum arată aceasta, vedeți mai jos.

ShelfPack poate fi numit pe bună dreptate o valiză-organizator, care economisește timp, nervi și spațiu. Pe lângă faptul că posedă o capacitate destul de mare, atunci când este desfăcută, aceasta permite detașarea unor rafturi verticale, cu hainele gata așezate identic polițelor din dulapul cu haine.

Valiza transformer este perfectă pentru persoanele care trebuie să se oprească la hotel, iar acolo, precum se știe, nu veți găsi mereu timp și spațiu pentru a vă scoate și aranja hainele din valiză. Cu ShelfPask, dulapul e gata desfăcut în nici un minut de la deschiderea fermoarului.

În câteva mișcări simple, ShelfPack se transformă în dulap mobil, în care pot fi aranjate hainele, obiectele de igienă personală, dar și perechile de încălțăminte. Rafturile pop-up se ridică în secunde numărate și aveți în față secțiunea unui dulap ca acasă. Creatorii promit că valiza prezintă o capacitate de stocare uimitoare.

Mai mult decât atât, atunci când rafturile verticale sunt ridicate, capacul valizei este util grație buzunarelor sale verticale.

shelfpack

Adevărat e că valiza se vinde și contra unui preț frumușel, de 350 de dolari, care e cam mare, pentru un obiect din această categorie.

Foto: ShelfPack

Distribuie articolul: