Pentru a face din vopsitul unghiilor o adevărată plăcere și a evita accidentele neprevăzute care survin în timpul vopsirii unghiilor, un cuplu american a inventat gadgetul Tweexy - o invenție simplă, cu multiple beneficii, care se vrea a fi revoluționară pentru domeniul Nail Art-ului!

Nu de puține ori se poate întâmpla să răsturnăm sticluța cu ojă în timpul tradiționalului ritual de vopsire a unghiilor. Pentru a evita o astfel  de situație, Liz și Mark – doi americani stabiliți cu traiul în Carolina de Sud s-au gândit să inventeze un gadget din silicon, menit să faciliteze vopsitul unghiilor.

2

A fost denumit Tweexy și reprezintă nimic altceva decât un inel dublu, care fixează deasupra sa sticluța cu ojă. Mica invenție este vândută contra unui preț de circa 15 dolari.

fng

Caracteristicile gadget-ului îl fac accesibil pentru toate formele de sticluță grație materialului foarte flexibil din care este confecționat.

Acum, nu mai riscați să împingeți din greșeală sticluța cu ojă în timp ce vă vopsiți unghiile”, comunică autorii acestei mici invenții.

Tot ei au conceput recent și un accesoriu prevăzut pentru pedichiură:

cd

Foto: Instagram

Distribuie articolul: