Politicianul Sergiu Sîrbu și-a „mărit” familia. Recent pe o rețea de socializare au apărut câteva imagini cu noul membru al familiei, un cățeluș – rasa labrador silver, cu numele Sunny, potrivit stăpânilor. Din fotografiile postate, patrupedul pare foarte drăgălaș și jucăuș, un prieten de joacă tocmai potrivit pentru fiica deputatului, Amina.

„El este noul membru al familiei noastre! Un nou prieten pentru Amina, care este încântată!” scrie Sergiu Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

 Cine din copii nu-și dorește un animăluț simpatic de companie, cu care să-și petreacă tot timpul liber? Amina, fiica deputatului, le-a comunicat demult părinților că își dorește acest lucru, iar aceștia n-au stat prea mult pe gânduri. În perioada sărbătorilor de iarnă, Sunny, a ajuns în calitate de cadou pentru fetița familiei Sîrbu.

Labradorul s-a acomodat repede la căminul în care a ajuns în această săptămână. Pe lângă noua lui stăpână, Amina, cățelul a fost întâmpinat și de un membru mai vechi – pisica Siba, care din clipa în care a intrat Sunny în casă l-a tot privit „suspect”. 

La cât de cumințel pare acest „ghemuleț”, felina Siba, nu are decât să-l accepte în familia în care ea locuiește de ceva timp și să se împrietenească cu el.

„Eu cred că se vor împrieteni!”, declară politicianul pe aceeași rețea de socializare.

Sursa: Facebook/Arhivă personală

Distribuie articolul: