Tânăra despre care vă vom povesti mai jos, excelează într-un tip de activitate pe care ne-am deprins să-l vedem doar la bărbați. Pescuitul subacvatic este ceea ce o o pasionează în timpul liber. Este sexy și se pricepe la pescuit mai bine decât profesioniștii! În plus, are un cont de Instagram care te vrăjește de-a binelea!

Valentine Thomas este canadiancă, vorbitoare de limbă franceză, însă actualmente, locuiește în Marea Britanie. Are 28 de ani și cea mai mare pasiune o are pentru pescuitul subacvatic, care îi reușește incredibil de bine. Pentru că știe să arate provocator chiar și atunci când intră în mare, Valentine publică pe Instagram fotografii care atrag toate privirile. Tânăra cucerește nu prin ceea ce face, ci prin felul în care arată.

În timpul săptămânii, muncește în oficiu, iar în weekenduri, se dedică exclusiv pescuitului subacvatic. Este atât de bună în ale pescuitului, încât în 2013, a pescuit cel mai mare Atlantic Jack. Nu e de mirare de ce mulți pur și simplu o invidiază.

„Consider că este uimitor să-ți pescuiești propria hrană. Îmi place tot ce e legat de pești, chiar și curățarea lor. Nu pescuiesc niciodată pești pe care nu intenționez să-i consum. Împușc peștii în cap, pentru ca să moară instantaneu. Sunt respectuasă față de munca mea. Dacă achiziționezi peștele din supermarket, cu ce procedezi mai bine decât mine? Oamenii nu se simt bine când văd fotografiile mele, pentru că nu le place să vadă cum se pregătește mâncarea lor”, mărturisește Valentine.

Distribuie articolul: