Atunci când pronunți „Brandon Maxwell”, îți vine neapărat în minte imaginea cântăreței Lady Gaga. De când muncește cot la cot cu artista, acest designer a reușit să se identifice cu imaginea celei mai excentrice interprete din lume.

Brandon Maxwell și-a lansat marca vestimentară la New York abia în 2015, din dorința de a le face pe femei să se simtă frumoase, puternice și sofisticate în haine create afară de noțiunea timpului și adaptate impecabil pentru corpurile lor. Prima colecție vestimentară a designerului a fost proiectată și produsă în totalitate la New York City.

BM_ABOUT3

Vă întrebați de unde se trage această pasiune a designerului pentru modă? Nu-și poate scoate din cap frumusețea femeilor care vizitau buticul în care muncea bunica sa, la Longview, Texas. A urmat inițial studii de fotografie, a continuat prin a fi asistentul stilistei Deborah Afshani, după care – al stilistului Edward Enninful și apoi – al lui Nicola Formichetti.

Din 2012, Brandon Maxwell răspunde de toate look-urile cântăreței Lady Gaga. De ce Lady Gaga? Designerul susține că este inspirat de femeile puternice și influente, tocmai de aceea colaborează nu doar cu excentrica divă, ci și cu alte nume sonore, printre care Michelle Obama, Jennifer Lawrence, Reese Witherspoon, Kate Hudson, Gwyneth Paltrow sau Uma Thurman.

La începutul acestui an, stilistul a ridicat premiul Fashion Group International Rising Star for Womenswear, dar și CFDA Swarovksi for Womenswear. Mai jos, veți admira câteva dintre ținutele semnate de Brandon Maxwell pentru celebrități:

Foto: brandonmaxwellstudio.com, Jamie McCarthy/Getty Images, vogue.com

Distribuie articolul: