Vara este pe ultima sută de metri, iar vedetele noastre se pare că au profitat din plin de sezonul estival. Londra, Budapesta sau Balcic sunt doar câteva destinații turistice pentru care artiștii au schimbat... Moldova.

Diana Rotaru

Nu este o noutate că Diana Rotaru știe să îmbine utilul cu plăcutul. De curând cântăreața a descoperit Maramureșul, acolo unde a susținut și un concert.  În luna iulie, însă aceasta a mai avut o escapadă în Budapesta, pe Dunăre.

1

2

Geta Burlacu

De ceva vreme, Geta Burlacu face naveta Chișinău – Londra, acolo unde Evelina, fiica ei își face studiile. În aceasta vară, artista a plecat împreună cu mezinul familiei, Sebastian pentru a vizita Anglia, iar pozele publicate pe contul său de Facebook au demonstrat că aceștia au petrecut câteva zile de neuitat.

3

Victoria Lungu

De când Valeria, fiica interpretei Victoria Lungu nu mai este în Moldova, artista obișnuiește să îi facă vizite regulate. În această vară cele două au petrecut câteva zile în Constanța și se pare că s-au distrat de minune: „Fiecare clipă alături de copilul drag mă face fericită…”, a declarat interpreta într-o fotografie postată pe contul său de Facebook.

4

Nicoleta Nucă

Chiar dacă este prinsă mai mereu în concerte și filmări, Nicoleta Nucă nu uită de vacanță. În luna iulie aceasta a evadat pentru câteva zile în Balcic, Bulgaria, acolo unde a profitat din plin de soare, mare și multă căldură.

5

Natalia Barbu

De când este stabilită în România, Natalia Barbu încearcă să cunoască cele mai inedite destinații turistice. În vacanța de vară, interpreta a explorat Vulcanii Noroioși, care se află în județul Buzău: „La Vulcanii noroioși. Natura e artă pură” a scris artista la o poză publicată pe Facebook.

6

Olia Tira

Olia Tira, în schimb, știe cum să se relaxeze. Cântăreața a vizitat în această vară mai multe destinații, pritre care și orașul Bruxelles.

7

Foto: www.facebook.com

Mihaela Beșelea, stagiară