Nastasia Urbano a fost unul dintre cele mai de succes fotomodele din lume, pozele ei apărând pe copertele revistelor celebre. Dragostea nebună ce i-o purta unui bărbat a făcut-o să piardă totul.

În anii ’80, Nastasia Urbano era pe culmile succesului, fiind una dintre cele mai încântătoare apariții atât pe podium, cât și în publicații celebre, iar în prezent doarme pe străzile Barcelonei.

Fotomodelul apărea pe copertele celor mai celebre reviste printre care Vogue, Taxi și Marie Claire, devenind imaginea parfumului Opium de Yves Saint Laurent sau Revlon, ducând o viață liniștită la New York. Aceasta câștiga un milion de dolari pe an, lucrând doar 20 de zile și era în amiciție cu vedete de la Hollywood cum ar fi Jack Nicholson, Roman Polanski, Melanie Griffith, Madonna sau Sean Penn.

Totul a început în momentul în care Nastasia Urbano s-a îndrăgostit și s-a căsătorit. Femeia îi îndeplinea soțului orice dorință, vis, astfel era destul ca bărbatul de lângă ea să-i spună că vrea un model de mașină și Nastasia i-o cumpăra chiar a doua zi.

Viața a fost dură cu ea, așa s-a întâmplat că anii au trecut și banii s-au terminat, iar cei doi au divorțat, procesul fiind unul extrem de tărăgănat, iar din cauza datoriilor fostul model de succes a rămas fără resurse financiare și fără locuință. Un timp femeia a dormit pe la prieteni, iar în prezent, casa ei o constituie străzile Barcelonei, iar dacă are noroc, mai doarme în gară sau în secțiile băncilor care sunt deschise non-stop.

„Vreau să trăiesc, nu doar să supraviețuiesc. M-am săturat să supraviețuiesc și să cer bani. Oamenii din jurul meu au plecat, toată lumea dispare și nu sunt surprinsă”, a mărturisit fostul model. Puținii prieteni care i-au mai rămas încearcă din răsputeri să o ajute să se pună pe picioare.

Sursa: thesun.co.uk

Foto: Google.com