„Un copil care de mic muncește, foarte mult și niciodată nu obosește”, așa o vom descrie pe Beatrice Ungureanu, o fetiță talentată și sârguincioasă din Chișinău, care la ai săi opt ani se mândrește cu multe rezultate frumoase.

Nu avea nici patru anișori când a început primele ore de canto, a urmat apoi pianul, dansul, dicția, teatrul și… modelingul. După multă muncă și iar muncă, rezultatele frumoase nu întârzie să apară.

De curând, aceasta a participat la un concurs de frumusețe pentru copii și s-a ales cu titlul Top Model Moldova 2019, categoria 6-8 ani. Și nu este la prima sa victorie, la ai cei opt ani deja se bucură și de alte titluri cum ar fi: Top Model Moldova 2017 și Vicemiss Euroasia 2017.

Pe lângă succesul în lumea modelingului, Beatrice a participat și la multe concursuri internaționale de voce, precum Singer Stage Malta International Festival, Bled golden microphone, concursuri organizate în Bulgaria, România, Slovenia ș.a.

Are piese proprii scrise de compozitorul Oleg Baraliuc, de poeta și textiera Radmila Popovici-Paraschiv. Este invitată să cânte la diferite concerte. Încet-încet se îndreaptă către visul ei cel mai mare, cel de a deveni o cunoscută interpretă de muzică. Tânăra are și un idol –  Adriana Ochișanu, alături de care își dorește ca într-o bună zi să cânte în duet pe scenă.

„Atunci când este nevoie să mergem la concursuri, întotdeauna o încurajez și-i spun: Tu știi ce ai de făcut, să cânți frumos și nu neapărat să câștigi, importantă este participarea. Noi ca părinți, niciodată n-am impus-o să cânte sau să danseze, sau să practice modelingul, doar întrebam și ea la toate întrebările răspundea: vreau! În tot ceea ce face, o face cu dragoste și multă dăruire, de aici și rezultatele frumoase!”, spune Mihaela Ungureanu, mama fetiței.

Sursa foto: Arhivă personală

Distribuie articolul: