Murad Osmann și Nataly Zakharova sunt doi oameni ale căror viziune și îndrăzneală au cucerit o lume întreagă. Au devenit celebri în 2011, atunci când au dat start-ul unui proiect cât se poate de inedit. Călătorind împreună în jurul lumii au reușit să realizeze numeroase fotografii ce o prezintă pe Nataly, ținându-și de mână iubitul.

Nataly îşi ghidează iubitul către cele mai frumoase locuri din lume. Fotograful de origine rusă Murad Osmann continuă un proiect ce a reușit deja să fascineze o lume întreagă.

 Foto1

Foto5

Împreună cu iubită sa, Nataly Zakharova, călătorește în jurul lumii și surprinde cu ajutorul aparatului sau de fotografiat imagini incredibile ce o reprezintă pe Nataly, care, ținându-și de mână iubitul, îi ghidează acestuia pașii către cele mai frumoase locuri din lume.

 Foto2

Cei doi au început în urmă cu 3 ani acest proiect inedit și continuă încă să posteze noi fotografii pe contul de Instagram al lui Osmann, ce a reușit deja să adune nu mai puțin de 546.000 de followeri.

 Foto3

Foto4

Fiecare fotografie în parte surprinde estenta culturală și arhitecturală a locaţiei în care este realizată, iar outfit-urile lui Nataly nu fac altceva decât să completeze perfect imaginea.

Sursa: ADPM

Distribuie articolul: