Miercuri, 30 ianuarie, s-a inaugurat cea de-a 12-a ediție a expoziției naționale „Fabricat în Moldova”. În cadrul acesteia puteți găsi, până pe 3 februarie, de la mobilă și haine, până la produse alimentare. La expoziție participă în jur de 300 de agenți economici autohtoni. Valeriu Lazăr, vice-prim ministrul economiei, a declarat că expoziția este o posibilitate unică pentru producătorii autohtoni, de-a atrage investitori și parteneri de peste hotare, la fel și de-a face schimb de experiență, în cadrul forumurilor internaționale, organizate pentru participanții la expoziție.

Silvia Lazu, proprietara unei mărci comerciale autohtone, participante la expoziție, a spus că e „cu picioarele pe pământ” și nu  se așteaptă la prea multe, în urma acestei expoziții. Totuși, a subliniat că e o posibilitate bună să-şi creeze imagine mărcii și să-şi informeze clienții despre noile produse.

Expoziția „Fabricat în Moldova” își așteaptă vizitatorii până pe data de 3 februarie și propune reduceri atractive la produsele expuse.

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 Mai multe fotografii găsiți pe pagina noastră de facebook.
 

Distribuie articolul: