De astăzi a luat start Expoziția naţională multiramurală „Fabricat în Moldova”, eveniment ce se ține la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”. La ediția a XIII-a a expoziției puteți găsi mărfuri din diverse domenii ale, toate purtând marca „Made in Moldova”. 

Camera de Comerţ și Industrie a Republicii Moldova organizează în perioada 29 ianuarie – 2 februarie 2014, la Chișinău, în incinta CIE Moldexpo expoziția “Fabricat în Moldova-2014”. “Fabricat în Moldova” a devenit cea mai populară platformă congresual-expoziţională, care reflectă principalele tendinţe de dezvoltare a pieţei de produse şi servicii în Republica Moldova. Ea se bucură de un mare interes printre specialişti, reprezentanţi ai comunităţii de afaceri şi consumatori.

Produsele și serviciile prezentate la Expoziția “Fabricat în Moldova-2014″ pot fi admirate și procurate din pavilioanele central, 2, 3 și în spațiile deschise ale CIE „Moldexpo”. Expo-târgul va prezenta publicului o gamă variată a celor mai calitative produse şi servicii ale producătorilor autohtoni.

Forumul își va păstra structura convenţională, incluzând expoziția de produse şi servicii şi Concursul “Cele mai bune mărfuri din Republica Moldova”. De asemenea, ediția curentă a expoziției va găzdui un program amplu de afaceri, în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători.

Amintim că anul trecul, realizările celor 16 consilii raionale și peste 300 de companii prezente la expoziție au fost văzute de peste 40000 de vizitatori și delegaţii ale oamenilor de afaceri din Belarus, Rusia, Ucraina, România, Turcia, Bulgaria, Iran, Polonia, etc.

Distribuie articolul: