Genele lungi și cu efect natural sunt visul fiecărei femei. Salonul Beauty SM și stilista Aliona Okrain îţi cre­e­ază un de­sign al genelor per­so­na­li­zat, co­res­punzător for­mei ochil­or, feţei și a per­so­na­lităţii. Metoda abordată de specialist co­rec­tează mi­ci­le imperfecțiuni ale ochil­or, prin extensii de gene false, se­mi-per­ma­nen­te, ap­li­ca­te fir cu fir pe ge­ne­le na­tu­rale, care în rezultat oferă un efect na­tu­ral.

Aliona ne-a oferit un master class de extensii de gene, aplicate fir cu fir și ne-a dezvăluit care sunt avantajele procedurii. Vedeți metoda pas cu pas, în fotografii.

„După extensii, putem fi siguri că avem o privire pătrunzătoare grație genelor frumoase, aranjate, dese. Scăpăm de necesitatea de a aplica rimel în fiecare dimineață, economisind minute bune de stat în fața oglinzii.

Pentru efect natural aplicăm pe fiecare geană naturală câte un fir artificial.

Genele se aleg în funcție de grosimea și lungimea firului natural al clientului, în funcție de forma pleoapei (lăsată sau deschisă) și, nu în ultimul rând, în funcție de efectul pe care dorește clienta să-l vadă. Procedura nu este dureroasă, mulţi clienţi adorm între timp şi se trezesc cu o privire minunată.

Citește și: Cum oferi o formă perfectă sprâncenelor, fără să mergi la specialist! (Foto pas cu pas)

Cum le îngrijim

Pentru a le păstra o perioadă mai îndelungată, trebuie să avem grijă să nu dormim cu fața în perna, să le demachiem în fiecare seară cu o loțiune tonică pentru ten sensibil care nu conține ulei sau grăsimi, să nu le dăm cu rimel și să le udăm din abundență atunci când facem dușul.

dupa alungire 2 dupa alungire

Dacă avem extensii de gene, cu efect natural nu e nevoie să aplici rimelul. Vei arăta splendid doar cu un contur pe banda de sus a ochilor, cu un creion sau eyeliner care nu conține ulei.

Când porți alungire de gene, nu recomand machiajul excesiv, aplicat cu farduri consistente. E suficient să-ți tonezi pleoapa ușurel și să adaugi puțin fard natural”, a explicat pentru EA.md Aliona Okrain, specialist principal la Beauty School Moldova.

Dupa alungire 3

Beauty SM este un salon de înfrumusețare dotat cu școală de make-up și hairstyle, având produse unice, pe care le poți testa și cumpăra pe loc, la un preț special. Sunteți deserviți de specialiști calificați, cu experiență bogată și la curent cu toate noutățile în domeniu.

Beauty SM, str. Grigore Vieru 9, Hotel Turist, et. 5, of. 517

Tel: 079580317, 069711934, 079840888

Facebook.com/BeautySM

www.beautysm.md

Foto: Dima Iacovlev

P

Distribuie articolul: