Artiști, oameni de afaceri, vloggeri au fost invitații la petrecerea de 11 ani a site-ului perfecte.md. La sărbătoare a fost și un dress-code, pe care majoritatea celor prezenți l-au respectat. Cine au fost cei mai stilați, ce ținute au purtat și cât au costa acestea, află din reportajul O seară perfectă

Prezentatoarea evenimentului, Olga Țapordei a strălucit la propriu, într-o rochie lungă de tip sirenă plină cu paiete. „ Am ales să port această rochie care o am în garderobă de vreo 12 ani și este cusută de Rodica Nicov care este prezentă astăzi în sală. Am scos doar brațele ca să îi dau un aer mai sexy. Cerceii mi-au fost oferiți de o doamnă din sală. Nu știu nici măcar care este numele ei, dar îi mulțumesc pe această cale”, a spus Olga.

Emilian Crețu la fel a respectat dress code-ul, purtând o cămașă verde. „ Mi-a luat exact 15 minute să îmi spăl papucii că erau de noroi. Pantalonii sunt de la second hand. Cămașa e luată de la outlet și e 205 euro, papucii sunt peste 1000, dar i-am primit cadou, centura este 400, pantalonii vreo 700. Aici deja scoatem accesoriile pentru că este altă sumă și nu vreau să o zis.”, a zis Emilian Crețu.

Soții Maxian au venit ca întotdeauna asortați. „ Totul la noi este pregătit din timp. Mai am încă vreo 3-4 seturi 4 evenimente. Am ales un costum clasic pentru Ilie și mie o rochiță.”, a menționat Tatiana.

Despre conținutul gentuței, Tatiana a răspuns: „ Am doar rujul și câțiva lei.”


Un look total verde a ales Gabi Nebunu. Interpretul a ales un costum din catifea. „ Bine că aveam verde acasă pentru că altfel nu veneam la eveniment.”

Luptătoarea Anastasia Nichita, a optat pentru o pereche de pantaloni verzi și o cămașă de aceeași culoare, asortând imaginea cu o gentuță argintie. „ Cred că în jumătate de oră m-am gătit, foarte repede. Aveam verde în garderobă.”, a spus Anastasia.

Laurenția Coptileț, a purtat un costum din 2 piese. „ Mi-a luat foarte puțin să mă pregătesc pentru că și muncesc la acest eveniment. Verde am pe mine”.

Diana Ballerini a zis: „ Rochia asta am luat-o din Italia. Cred că a treia oară nu o mai îmbrac.”

Distribuie articolul: