Pe fundalul griului citadin de pe străzile din Londra, un cuplu format din tată și fiica sa, care zburdă și se giugulește în văzul tuturor, pare absolut adorabil. Și mai adorabil devine dacă acest tată, surprins cu fiica sa la plimbare, este chiar David Beckham. Acesta a ieșit la plimbare împreună cu Harper – o domnișoară stilată, drăgălașă și alintată cu de toate.

Potrivit Daily Mail, David și Harper Seven Beckham au fost surprinși pe străzile raionului londonez Notting Hil chiar ieri. Cei doi n-au putut să nu atragă atenția prin momentele lor de gingășie, care au trădat atmosfera armonioasă din familia Beckham.

Harper are aproape patru ani, de aceea i s-a permis să conducă singură o trotinetă de culoare roz, cu trei roți. David a avut grijă ca Harper să poarte cască de protecție și să evite, astfel, orice risc de accidentare. 

În ciuda vremii sumbre și ploioase, soțul Victoriei Beckham și fiica sa radiau de fericire și făceau schimb de gesturi grăgălașe, dând de înțeles că dragostea e la ea acasă în această familie de vedete. Fostul fotbalist nu și-a luat ochii nici pentru o secundă de la mezina familiei și a demonstrat o atenție necontenită pentru copil.

Mai mult decât atât: pe zi ce trece, Harper îi seamănă tot mai mult tatălui său.

Victoria Beckham are grijă de fiecare dată ca fetița sa să arate bine atunci când e surprinsă în public. De data asta, Harper a fost îmbrăcată într-o pereche de blugi de culoare roșie, o pereche de cizme confortabile și călduroase și într-un palton din tweed multicolor.

Asta, în condițiile în care garderoba lui Harper Seven conține doar articole valoroase, semnate de branduri ca Gucci, Stella McCartney sau Chloe. Potrivit Victoriei, fetița alege singură ce haină să i se pună.

Foto: eonline.com

Distribuie articolul: