Pentru câteva ore, echipele Agora.md și Ea.md... „s-au schimbat la față”. Asta pentru că au participat în cadrul unei ședințe foto plină de culoare. Puteți să-i descoperiți altfel pe cei care scriu știri și fac reportaje video pentru voi - cei mai fideli cititori.


„Sunt deja peste 3 ani de când locuitorii din Moldova pot citi noutățile din țara lor de pe Agora și 7 ani de când mii de cititoare s-au regăsit în istoriile de pe EA.md. Pe parcursul anilor, echipele redacționale au supraviețuit câtorva guverne, au trecut de parlamentare, de locale și de prezidențiale, s-au călit în proteste stradale, în apeluri supărate, în critici și laude. Pe ușa redacțiilor au intrat zeci de studenți de la Jurnalism, unii au ajuns să devină membri full-time din echipele site-urilor. S-au scris mii de știri, articole, s-au filmat sute de reportaje video pe teren și s-au consumat tone de megabaiți de net”, a precizat Irina Ghelbur, director Interakt.

Totodată, directorul a recunoscut că a venit timpul să-i descoperiți pe membrii echipei – altfel:

„Ne-am gândit ca v-ar plăcea să-i vedeți pe cei care stau în spatele Agora si EA.md, așa că am rugat prietenii noștri buni de la KREYON să ne facă fotografii. Este important, însă, să vă atenționăm că ideea de ședință foto cu echipa a deviat rapid din poze serioase în pozne. Așadar, iată adevărata față a Agor-iștilor și EA.md-istelor”, a adăugat Irina Ghelbur.

Iată și alte imagini din timpul ședinței foto:

_Z9A8988 _Z9A9002 _Z9A9015 _Z9A9022 _Z9A9056 _Z9A9069 _Z9A9114 _Z9A9127 _Z9A9191 _Z9A9219

Vezi și: Înapoi la școală. Redacțiile AGORA și EA.md, cu fundițe mari și recitând poezii (Foto de arhivă)