Este o femeie plină de viață, are o carieră de succes, este o mamă și o soție împlinită –  Angela Gladei. Femeie care reușește să transforme orice provocare într-o reușită. Toate acestea le-a demonstrat în cadrul evenimentului din 23 ianuarie – „Sănătate, Educație, Familie”, unde a vorbit despre ingredientele unei vieți echilibrate și reușitele din îmbinarea vieții profesionale cu cea personală.

Gândirea pozitivă este și va fi un instrument prin care oamenii își pot atinge măreția, obiectivele sau succesul. Angela Gladei este o femeie puternică, cu o personalitate aparte, dar în același timp feminină și delicată. Cu multă pasiune poate să întrețină o discutie la nesfârșit, din care poți învăța multe lucruri frumoase, dar și poți primi o motivare și o dorință de a schimba lucrurile spre bine.

Intr-un interviu acordat unei reviste spunea:
„O femeie iese în evidență atunci când are o atitudine naturală, firească este încrezătoare în forțele proprii și respectiv face lucruri frumoase. Lucrurile frumoase izvorăsc din sufletul femeii, sunt în concordanță cu bunătate acesteia, cu puterea de a înfrunta încercările vieții fără a se schimba, fără a se împietri. Pentru aceasta însă, este importantă automotivarea, a cărei sursă, este de multe ori o zi cu mult soare.”

Viața organizată în precondiții, factori și concluzii, faceți cunoștință cu expertul financiar – Angela Gladei.

Precondiții:

# Soarele va străluci doar pe strada mea;

# Cum vreau să arăt la o anumită vârstă;

# Ce familie vreau să am;

# Ce studii vreau să am;

# Copii își caută de viața lor;

# Ce slujbă vreau și de ce?

Trebuie să jertfesc pentru mine. Slujba îmi va crea libertate și independență!

 Factori:

Chemarea (calling);

# Caracter (curaj);

# Competențe (cunoștințe, atitudine, aptitudini);

Context;

Trebuie să fii în armonie cu tine însuți. Să-ți cunoști bine competențele. Să fii gata la orice – competențele se schimbă.

Evoluția Angelei Gladei:

Prima etapă – studii pentru a ieși din sat, VUZ (высшее учебное заведение / выйти удачно замуж (râde)). Nu am uitat de celelalte aspecte. Atunci aveam 87 de kg, am lucrat mult în direcția acesta, sigur că actualul meu soț m-a ajutat foarte mult.

A doua etapă – copii, studii, evoluția profesională. Am născut doi copii, dar nu m-am oprit din drumul meu. Primul copil – am făcut un an la Academia de Studii Economice, al doilea copil – Masteratul în Business și Administrare. Nu am uitat nici de sport, aspectul fizic contează.

A treia etapă – consolidarea pozițiilor. Confirmarea mea.

Actualmente – dezvoltare personală, life calling. Să te ocupi de talentul tău înnăscut, pentru că asta o să-ți aducă o satisfacție enormă. Eu asta fac.

Cum mă organizez acum:

To do list  – Îmi planific ziua, luna, anul.

Am învățat să spun NU!

Cer ajutorul partenerului.

Îmi aloc timp pentru mine.

Concluzii:

Viața zâmbește celor care-i zâmbesc!

# Visați și aspirați spre mult mai mult, pentru că doar așa vezi drumul spre ceea ce îți dorești!

Încercați să vă autocunoașteți!

Curajul, nu norocul determină succesul!

# Succesul poate fi atins numai în extreme!

Răspunsuri la întrebările participantelor la eveniment:

1. – Cum v-a influențat mediul în care ați copilărit?

    – Mediul în care am trăit m-a călit și am devenit ceea ce sunt acum.

2. – Care este diferența dintre scop, vis și destin?

    – Eu nu cred în destin. Visul poate fi realizat, punându-ți un scop bine determinat.

3. – Ce scop aveți astăzi?

    – Mi-am propus ca în două luni să pot face sfoara.

4. – Cum sunteți la serviciu?

   – Am permis lucrătorilor din compania mea să-și aleagă un training care nu ține de profesia lor, astfel sunt mai relaxați și au și un hobby pe care pot să și-l dezvolte.

Așa m-am născut eu, să pot să mă „automânuiesc” bine și parcă-mi reușește. Trebuie să fiu liberă. Nu am uitat și de alte provocări din viața mea, la care dintodeauna am știut că o să mă întorc.

Sursa foto: Sănătate,educație,familie