Vineri seara, Iulia Timoșenko s-a afișat la un eveniment public cu o nouă imagine, neobișnuită pentru ea. Politiciana ucraineană și-a schimbat radical aranjamentul părului, schimbând împletitura tradițională din jurul capului, care a făcut-o deja celebră, pe un coc stilat, ușor ridicat, în stilul franțuzoaicei Brigitte Bardot din filmul „Babette merge la război”. Ce cred stiliștii ruși despre noua coafură a candidatei la președinție, aflați mai jos.

Iulia Timosenko„Schimbarea imaginii Iuliei Timoșenko este un fel de curățare de energie, spune Olga Nawrocka, stilist care lucreaza cu Natalia Mogilev, Alan Badoev, Irina Bilyk, etc. La urma urmei, se spune că, atunci când o femeie vrea să se schimbe, începe cu părul. Cred că este asteptat de mult timp momentul în care își va abandona împletitura din jurul capului, însă noua ei coafură, personal nu-mi place foarte mult, îmi pare greșită din punct de vedere proporțional. Iuliei Timoșenko i-ar merge bine o tunsoare pe umeri, cu parul liber și fără un design extrem, cum a fost în ultima ei apariție. Tunsoarea ei este o eroare fatală și se pare că a provocat o reacție negativă a oamenilor de pe Internet. Deși, eu cred că acum nu imaginea exterioară este cea mai importantă, ci acțiunile și declarațiile ei în calitate de politician”, mai spune Nawrocka.

Iulia Timoshenko

Iulia TimosenkoUn alt stilist de vedetă, Marina Borshchevskaya, care a colaborat cu Ani Lorak,  VIA Gra, Loboda, consideră că Timoșenko a cedat la capitolul modă, deși în trecut era un creator de tendințe. „Imaginea sa în ansamblul nu sa schimbat dramatic: machiajul a rămas discret și executat cu măiestrie, explică Marina Borshchevskaya. Deși cocul în stilul anilor ’50 – ’60 este acum foarte la modă, Iuliei Timoșenko nu i se potrivește.  Pentru o asemenea coafură trebuie să ai și o îmbrăcăminte adecvată: Bluza lui Timoșenko nu a îndeplinit această cerință. Panglica aleasă nu e pentru ea și e clar că la capitolul coafuri politiciana pierde. Eu cred că mai poate să experimenteze în jurul temei cu împletituri – ea a creat această tendință și e păcat să se lase dusă de modă”, mai declară Marina.

Iulia TimoshenkoDesignerul exclusiv de pălării și accesorii de păr Elena Filonov a rămas impresionată de noua coafură a Iuliei. „Iulia este o femeie curajoasă, care tinde să fie prima în toate, referindu-mă la aspectul ei, spune Elena Filonov. Nu e rea noua înfățișare, o schimbă în bine, dar să rămână mult timp cu această coafură nu este cazul. Eu aș opta pentru un stil mai relaxat, cum ar fi o cărare și părul strâns într- un coc la ceafă. Bentițele subțiri sunt foarte populare și, în cazul în care ea va continua să le poarte, cu ușurință poate fi numită o mare fashionistă. Sunt de un stil foarte potrivit pentru femeile de afaceri, însă îmi par ostentative și eu nu le recomand doamnelor politice – ele atrag ochiul și distrag atenția de la problemele importante publice. Cea mai bună soluție ar fi o coroana de flori tradițional ucraineană – un semn de patriotism puternic de care ar da dovadă Julia Timoșenko”, a mai spus Filonov.

Iulia Timoșenko

Foto: 21.by, img.com.ua, postimees.ee, traffim.com, kp.ru.

Distribuie articolul: