Puțini știu despre faptul că la vârsta de 40 de ani, viața Andreei Marin a luat o altă întorsătură grație descoperirii programelor de detoxifiere. Ajutată fiind de specialiștii în domeniu, vedeta TV a învățat să excludă din alimentație produsele periculoase și să consume hrană organică, în special - sucuri. După experiența de detoxifiere și remodelare corporală pe care a acumulat-o Bodrum, Andreea Marin a regizat și realizat un documentar în care personajul principal este tot ea.

Prezentatoarea română de televiziune a regizat și produs acest documentar impresionant, care arată exact modul în care are loc un proces adevărat de detoxifiere a organismului. Documentarul a fost filmat în câteva stațiuni de la Turkish Riviera, în apropiere de Bodrum.

Andreea Marin recunoaște că aceste stațiune sunt specializate în activități de detoxifiere și reprezintă un adevărat Paradis pe Pământ, unde fiecare doritor își poate reupera forțele răpite de haosul zilnic grație programelor adoptate de însănătoșire și welness, definitorii pentru remodelarea corpului.

De când a descoperit adevăratele secrete ale detoxifierii, Andreea Marin a aflat că aceasta a fost practicată și în medicina chineză și ayuverdică, curățând organismul oamenilor din interior spre exterior prin eliminarea toxinelor și apoi hrănirea corpului cu nutrienți sănătoși. Vedeta română declară că eliminarea toxinelor protejează organismul de boli și îi reînnoiește capacitatea de a-și menține o stare optimă de sănătate.

Andreea Marin

Filmul Andreei Marin îi prezintă programul său personalizat de detoxifiere. Prezentatoarea TV a îmbinat masajul, gimnastica, yoga, pilatesul, tratamentul energetic, fitoterapia și extractele de plante pentru stimularea sistemului imunitar a organismului. În meniul vedetei a predominat peștele proaspăt, brânza tofu, nucile și semințele care stimulează efectele tratamentului și activează modul corect de odihnă a organismului.

Andreea Marin declară că unii pacienți renunță timp de aproape o săptămână la alimentele solide în favoarea sucurilor speciale de curățare a corpului. Chiar și medicii terapeuți și-au  împărtășit viziunile cu privire la programele de detoxifiere în acest documentar, pentru a comunica lumii că nu e tocmai ușor să reziști până la sfârșit.

Andreea Marin

„Când vii pentru prima dată la un centru de detoxifiere, prima experiență pe care o resimte corpul tău îți arată că schimbările cu adevărat se produc. De asemenea, pacienții sunt instruiți despre cum să-și detoxifieze corpul atunci când se află acasă, cum să bea apă, cum să folosească corect legumele și lămâile. Detoxifierea te învață să-ți echilibrezi dieta. Este o școală adevărată”, explică unul dintre medici.

Andreea Marin

Andreea Marin știe că alimentele care îți detoxifiază organismul îndepărtează orice risc de dezvoltare a cancerului. Călătoria în Bodrum i-a schimbat viața și stilul alimentar la 180 de grade. „Este o experiență pe care trebuie să o trăiești și în care merită să te încrezi. Programul de detoxifiere mi-a schimbat nu doar formele corpului, ci m-a transformat într-o persoană mai bună și mai sănătoasă. Mi-a trezit o conștiință mai puternică. Oamenii care trăiesc sănătos sunt mult mai fericiți”, mărturisește vedeta, în documentar.

Foto, Sursa: travelforsenses.com