Site-ul lumii auto din Moldova, PiataAuto.md, alături de partenerii săi, dă startul unei aventuri inedite pentru ţara noastră. De fapt, e vorba de cea mai îndrăzneaţă, cea mai intrigantă şi cea mai palpitantă aventură de Crăciun anunţată vreodată în Moldova! Iar PentruEa.md este partener media al întegului proiect!

Ce vor face organizatorii: vor colecta scrisori şi desene de la copiii din Moldova, mai ales de la cei pasionaţi de maşini sau de Laponia, ţara în care trăieşte adevăratul Moş Crăciun, apoi vor încărca toate scrisorile într-un BMW X6 xDrive30d de expediţie, şi vor porni din Chişinău spre Laponia!

pentruea.md

 

Vor avea drum lung de înfruntat până aproape de Polul Nord, timp în care vor relata detaliat în fiecare zi pe PiataAuto.md despre provocările pe care le întâmpină în cale şi despre cât de aproape sunt de ţara Moşului, iar la destinaţie îi vor înmâna direct lui Moş Crăciun toate scrisorile şi desenele copiilor din Moldova!

Scrisorile şi desene vor fi așteptate pe hârtie sau online!

Dacă aveţi un copil şi mai ales dacă acesta e pasionat de maşini, povestiţi-i că în acest an BMW merge într-o expediţie specială din Moldova spre Laponia şi îndemnaţi-l să scrie o scrisoare către Moş, cu dorinţe sau pur şi simplu cu un salut.

pentruea.md

Moş Crăciun va primi toate desenele, deci şi organizatorii sunt deschiși pentru a le primi pe toate. În Laponia se vor face şi poze cu momentul înmânării fiecărei creaţii, iar copilul Dvs. va avea astfel una din cele mai frumoase fotografii ale copilăriei lui. Pozele ulterior vor fi transmise fiecărui participant, pentru ca să le puteţi tiraja şi păstra în arhiva familiei Dvs.!

Cum puteţi transmite scrisorile Dvs. şi desenele?

1. Le aduceţi pe suport original de hârtie la sediul PiataAuto.md la orice oră convenabilă până la 12 decembrie, ora 18:00, şi le lăsaţi în cutia poştală de la intrarea în sediu (str. Grenoble 259/7, Parter A, Chişinău). Pe cutia poştală veţi găsi inscripţia „PiataAuto.md, colectăm scrisori pentru Moş Crăciun”.

2. Le fotografiaţi cu un aparat foto sau cu telefonul Dvs. mobil şi le postaţi pe pagina de Facebook PiataAuto.md, BMW Moldova, Moldcell sau Rompetrol Moldova cu menţiunea „Pentru expediţia fantastică de Crăciun în Laponia”. 

Recompense de la Moş Crăciun pentru copii

Deci, toţi copiii care desenează pentru Moş Crăciun sau trimit organizatorilor scrisori pentru el, vor primi câte o poză cu creaţia lor, înmânată lui Moş Crăciun. Aceștia vor alege aleatoriu 10 creaţii participante valide, iar familiile acestor copii vor fi invitate în showroom-ul BMW la sosirea lui Moş Crăciun în Moldova, pentru a-l întâmpina pe Moș.

Concurs pe Facebook! Câştigaţi maşinuţe originale BMW!

pentruea.md

Pe pagina de facebook a organizatorilor va avea loc un concurs prin intermediul căruia vei putea câștiga o mașinuță originală BMW.

Regulile sunt simple:

1.Trebuie să fiţi neapărat fan al paginii PiataAuto.md pe Facebook.

2. Trebuie să urmăriţi în fiecare zi PiataAuto.md şi pagina de pe Facebook a site-ului, iar acolo va fi postată zilnic câte o imagine care va anunţa o nouă relatare, sau o nouă etapă de pregătire, având menţiunea „Share pentru concurs”.

Participanţii la concurs vor trebui să distribuie public aceste imagini pe Facebook.

3. Cinci (5) cei mai activi fani, care vor distribui un număr cât mai mare de imagini şi vor acumula şi like-uri ale prietenilor lor la aceste imagini, vor fi premiaţi cu câte un SUV BMW din gama X în miniatură (maşinuţă)! Pe lângă asta, câştigătorii vor primi şi surprize dulci pentru micuţi, aduse tocmai din Laponia!

Vă aşteptăm scrisorile şi desenele chiar în această clipă! Urmăriţi mersul acestui concurs.

P

Distribuie articolul: