Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri contemporane și oferă tuturor nu doar lecții de stil de viață, ci și de parenting. Puțini însă știu cum au ajuns să se cunoască David și Victoria Beckham. Despre acest lucru, designerul a vorbit într-un interviu pentru revista britanică Vogue.

Beckham-630543

Victoria l-a întâlnit pe Becks la un meci de fotbal de caritate, în 1997, când, spune ea, nu știa nimic despre fotbal. Cei doi s-au logodit în 1998 și s-au căsătorit în anul următor. Acum, impreriul de afaceri al cuplului se estimează la 508 milioane de lire sterline.

Da, există și dragoste la prima vedere. Ea vine neașteptat, atunci când stai și te distrezi în zona de odihnă a jucătorilor Manchester United. Sunt ca prin ceață detaliile despre cum a fost, pentru că eram cam amețită.

Cât alți fotbaliști vor sta și vor bea la bar cu prietenii lor, tu îl vei vedea pe David, care se va ține la o parte de toți și va comunica doar cu familia sa. Și chiar dacă familia lui e încă incompletă, tu ești deja celebră. Are un zâmbet foarte drăguț.

Și tu te afli într-o realație apropiată cu familia, așa că te gândești: „Între noi există ceva comun”. El încearcă să-ți ceară numărul de telefon și încă mai păstrează acel bilet de avion Londra-Manchester pe care i l-ai dat cu numărul tău”, spune Victoria, despre acea întâlnire.

VictoriaBeckham-542642

 

Foto: Vogue, Getty, marieclaire.co.uk

Distribuie articolul: