Visul fiecărei femei este de a fi într-o bună zi – mireasă. Și nu una oarecare, dar cea mai frumoasă, cea mai împlinită, cea mai iubită și cea mai… „cerută în căsătorie”. Să fie oare adevărat că acest eveniment să nu existe în viața unei domnișoare? Unii cercetători și-au dat cu părerea și au ajuns la concluzia că este posibil, chiar inevitabil. 

Pentru multe, dacă nu chiar majoritatea femeilor, cel mai important eveniment din viața și practic scopul de bază este – căsătoria. De aceea majoritatea femeilor își caută potențialul partener încă din adolescență și fac tot posibilul să-și realizeze acest obiectiv. 

Dar, de asemenea există o categorie de femei cărora nicidecum nu le reușește să se căsătorească, astfel dorința rămâne doar un vis. Un motiv ar fi că barbații de obicei nu se grăbesc să le ceară de neveste, altul ar fi că, ele nu se grăbesc să fie cerute.

Foarte des, fetele obsedate de ideea căsătoriei sunt cele care au nenorocul de a nu se mai mărita. Anume această obsesie devine inamicul numărul unu pentru ele, într-un fel sau altul bărbații simt asta și involuntar se îndepărtează de ele.

O altă categorie sunt femeile timide. Un bărbat cu adevărat viril, niciodată nu va fi atras de timiditate, el are nevoie de o femeie asemeni lui, puternică, încrezută și cu o verticalitate de necombătut.

De asemenea, bărbații se țin departe de femeile capricioase și prea emoționale – furtunile de furie, apoi de pasiune îi debusolează și din nou, involuntar le resping. 

Femeile narcisiste, de asemenea completează această listă. Bărbații consideră că nici acestea nu sunt cele mai bune candidate pentru rolul de soție. La fel ca și doamnele prea egoiste, precum și cele feministe sau cele care optează pentru egalitatea deplină între sexe.

În primul rând, trebuie să știți că acest material ține doar de o categorie de femei, cele care se consideră ghinioniste și își sperie norocul doar prin acest gând. 

Sursa: otvetin.ru

Sursa foto: telegraph.co.ukgalswedding.com

Distribuie articolul: