Un bust frumos cere sâni tonifiaţi şi fermi, indiferent de mărimea lor. Cel mai bun sport pentru a îmbunătăţi aspectul sânilor este înotul, dar şi o serie de exerciţii care te vor ajuta să-ţi antrenezi muşchii pectorali. Însă, există o serie de trucuri pe care le putem aborda pentru a evită să ajungem cu sânii lăsați, la vârste destul de mici. În primul rând, este indicat să facem dușuri cu apă rece. Apa rece tonifiază pilea și ajută la menținerea fermității sânilor. Este indicat să nu facem băi fierbinți prea des pentru că astfel pielea de pe sâni se va moleși.

În al doilea rând, este foarte important să știm să alegem sutienul potrivit. Cele mai bune sutiene, care nu zdrobesc sânii sunt cele fără balene. Sutienele push-up, care apasă bustul, trebuie evitate, pentru că strică consistența sânilor. Cel mai important însă, este să alegem sutienele pe măsura potrivită.

Postura este din nou un lucru foarte important pentru a ne asigura că vom acea un decolteu frumos pe tot parcursul vieții. Dacă nu suntem obișnuite să stăm cu spatele drept, atunci sânii noștri vor avea tendința să se alungească și să devină moi.

Totodată, este foarte important să nu ne expunem timp îndelungat la soare. Razele soarelui acționează brutal asupra pielii sensibile de pe sâni și aceasta se usucă pierzându-și din elasticitate.

Și nu în ultimul rând, este important să nu exagerăm cu sportul. Sportul în exces poate duce la umplerea țesutului adipos mamar cu țesut muscular, lucru care duce inevitabil la înmuierea vârfurilor sânilor. Poți face o serie de exerciții pentru creșterea sânilor, care să-i tonifieze și să-i facă să fie mai fermi sau să repeți zilnic exercițiile de tonifiere!

Sursa: Lyla.ro

Distribuie articolul: