Până nu demult, era cel mai râvnit burlac de la Hollywood, acum însă, se descurcă excelent cu noul rol de soț și, pe viitor, de tată! La doar câteva luni de la căsătoria sa cu avocata Amal Alamuddin, cuplul s-a mutat în casă nouă – un castel în stil gregorian din Marea Britanie, care i-a costat circa 16 mln de dolari pe soți, după cum scrie ELLEDECOR.com.

Imensul castel cu suprafața interioară de 830 de metri părați este situat la 60 km mai la Vest de capitala Marii Britanii, lângă râul Temza. Castelul cu două etaje se numește „The Mill House” și este vechi de aproape 400 de ani. 

Interiorul locuinței este dotat cu 9 dormitoare și 8 camere de baie. În apropierea castelului se află o altă locuință, pentru oaspeți, care are suprafața de 200 de metri pătrați. La intrarea în castel, sunt amplasate patru coloane imense.

Din secolul XVII și până astăzi, interiorul castelului a trecut prin numeroase modificări. Interiorul bucătăriei a suferit cele mai multe schimbări. Aceasta este dotată cu tehnică de ultimă generație și mobilier durabil și confortabil. Podeaua locuinței este confecționată din marmură și lemn roșu.

Castelul este dotat și cu o sală de fitness, în care Clooney și soția sa pot merge la duș și la saună.

Palatul posedă biblioteci și șemineuri, semn că George și Amal vor petrece mai mult timp împreună și vor avea unde se retrage în perioada rece a anului.

Ograda castelului este și mai încântoare, în curte crescând magnolii și salcii care oferă priveliști de vis.

În curte se mai află și un debarcader privat, de unde soții pot pleca, cu barca, în largul râului Temza.

Foto: ELLEDECOR.COM, mnn.com

Distribuie articolul: