Pe 12 şi 13 aprilie, compania ROGOB a organizat pentru clienţii săi tururi la fabrica de producere. Vizitatorii au avut posibilitatea să vadă cu ochii lor cum sunt preparate mezelurile și ce tehnologii sunt folosite pentru a obține produse proaspete și gustoase.

„Evenimentul de astăzi este un răspuns la numeroasele solicitări din partea consumatorilor noștri de a vedea cum sunt produse mezelurile. Din acest motiv am organizat acest tur al fabricii „ROGOB”, pentru a oferi posibilitate clienților de a se informa de la prima sursă despre toate particularitățile de producere a mezelurilor noastre”, a declarat Valentin Dubrovschii, Directorul Marketing „ROGOB”.

Printre clienții curioși care au vizitat fabrica se numără și medicul Gabriela Botnari. „Sunt consumator fidel al produselor „ROGOB”. Eram curioasă să văd toate procesele, de la început și până la sfârșit. Am vrut să știu cât mai multe despre ceea ce consum împreună cu ceilalți membri de familie”, a subliniat medicul Gabriela Botnari.

Oaspeții aflați în vizită la „ROGOB” au rămas plăcut surprinși de condițiile în care se prelucrează carnea până să ajungă pe masa de sărbătoare.

„Am rămas impresionat de condițiile în care se produc mezelurile. Sunt mulțumit  de grija companiei „ROGOB” față de clienții săi și atitudinea față de calitatea mezelurilor pe care le produc”, a mai recunoscut unul dintre vizitatori.

În cadrul vizitei, specialiştii de la „ROGOB” au oferit informaţii despre procedurile privind asigurarea calităţii produsului şi standardelor înalte din domeniul siguranţei alimentelor care sunt implementate la fabrică.

De asemenea, consumatorii au avut posibilitatea de a se convinge de calitatea înaltă a materiei prime folosite la „ROGOB”: carne proaspătă refrigerată de origine autohtonă.

FPC „ROGOB” SRL a fost fondată în anul 1997 şi astăzi este cea mai mare şi modernă companie din Moldova producătoare de mezeluri. Întreprinderea este amplasată în satul Goianul Nou și are o capacitate de producţie ce depăşeşte 45-50 tone de produs pe zi. În cadrul companiei muncesc circa 450 angajaţi.

P

Distribuie articolul: