Capitala Estoniei, Tallinn este cuprinsă de atmosfera de sărbătoare. Vă prezentăm o serie de fotografii exclusive din Tallinn, realizate de soția ambasadorului Republicii Moldova în Estonia, Viorica Guzun. Viorica Guzun ne relatează că Tallinn-ul este o adevărată Poveste de Sărbători. ”Eu chiar am avut parte de o mare savoare, atunci când am mers să surprind, fotografic, momentele care redau atmosfera de sărbătoare. Am selectat cele mai reprezentative imagini, din diferite zone ale oraşului, cu oraşul vechi în frunte – acolo unde e amenajat Târgul de Crăciun şi sunt adăpostiţi renii Moşului, din magazine şi chiar din grădina noastră. E o feerie.”


Viorica Guzun s-a arătat încântată că a luat parte la proiectul Ea.md ”LUMINI DE CRĂCIUN”. ”Chiar dacă am îngheţat foarte tare, mai ales la finalul sesiunii, mulţumesc echipei voastre pentru o iniţiativă atât de frumoasă şi pentru invitaţia de a fi parte la acest proiect! Să aveţi parte de veşti bune şi sărbători de basm, ca cele din Tallinn.”

În continuare vă invităm să savurați  reportajul foto din Tallinn, realizat de Viorica Guzun, special pentru revista Ea.md.

Distribuie articolul: