Cornelia și Marcel Ștefăneț au plecat deja în vacanță. Artiștii vor să prindă soare până la naștere, dar și să cânte! Am făcut rost de câteva poze exclusive din vacanța viitorilor părinți, pe care le puteți admira și voi.

Alături de soțul său, instrumentistul Marcel Ștefăneț, dirijorul orchestrei Fluieraș, dar și alături de bebelușul de cinci luni din burtică, familia Ștefăneț a mers să prindă soare, timp liber, imagini frumoase și câteva concerte în orașul Iacovlevscoie și Baku. Artiștii vor susține și câteva concerte în Baku și Sumqayit, preconizate încă de multă vreme.

Cornelia Ștefanet

Marcel Stefanet

Cornelia etalează deja o burtică evidentă și are grijă la cum este îmbrăcată, haine largi, comode și încălțăminte fără toc. Și așa, artista este chiar mai frumoasă, iar vacanța era tocmai ceea de ce avea nevoie. „Mă simt foarte bine și voi mai cânta cât o să-mi permită bebelușul”, ne-a declarat interpreta.

Cornelia Stefanet

Marcel Stefanet

Și-au dorit de multă vreme să vadă Azerbadjan, iar despre capitală, Cornelia notează: „Baku este un oraș extraordinar al simbiozei dintre arhitectura medievală și cea modernă!”. Amintim că Marcel Ștefăneț și Cornelia Chise s-au căsătorit pe 8 septembrie 2011, iar în ajunul Zilei Îndrăgostiților, anul acesta, au nunțat că vor deveni părinți.

Marcel si Cornelia Stefanet