Vă propunem un reportaj foto (exclusiv) direct de la Baku. Se pare că reprezentantul nostru la Eurovision, Pasha Parfeni, nu pierde timpul şi cucereşte publicul din Azerbaijan. Calificat în marea finală de sâmbătă, 26 mai, Pasha Parfeni îşi promovează piesa şi îşi face noi fani. El a participat la câteva emisiuni televizate din Azerbaijan, iar una dintre cele mai cunoscute moderatoare tv a recunoscut că Pasha Parfeni este favoritul ei la Eurovision. Se pare că Pasha Parfeni le-a căzut cu tronc azerilor. El este oprit pe stradă şi i se fac declaraţii de dragoste. 
Mai multe urmăriţi în reportajul foto (exclusiv) realizat la Baku. Tudor Darie a surprins câteva secvenţe inedite cu Pasha Parfeni.   


Pasha Parfeni este în direct la una dintre cele mai populare emisiuni din Azerbaijan


Fanele lui Parfeni au învăţat mişcările din piesa “Lautar”


Una dintre cele mai populare moderatoare de emisiuni tv culinare a spus în direct că Pasha Parfeni este favoritul ei la Eurovision


O fană l-a oprit în plină stradă să-i facă o declarație de dragoste și să-l pupe pe Pasha Parfeni


Clipul lui Parfeni este proiectat pe panouri uriașe în tot orașul


Pasha Parfeni este recunoscut în stradă chiar şi de către unii măturători

Pe lângă piesa ritmică, care le place la nebunie azerilor, Parfeni are un mare avantaj datorită prenumelui său – Pasha (azerii sunt un popor turcic și apreciază mult tot ce e legat de Sultanul Süleyman Pașa).

Azerii votează istoric în primele poziții Turcia și Rusia. Însă mizând pe simpatia pe care o manifestă față de Pasha Parfeni, ne putem aștepta să obținem cel puțin 6-7 puncte pentru Moldova de la Azerbaijan.

Distribuie articolul: