Din economist în designer pe podiumul din Turcia la concursul internațional de frumusețe Miss Exclusive Of The World. Reprezentanta Moldovei a reușit să uimească cu o rochie pe care a îmbrăcat-o în finala consursului. E vorba de propria rochie pe care Aliona  Chitoroagă a creat-o singură. Pe lângă o carieră în modeling, Aliona intenționează să continuie să creeze rochii. În primele zile de concurs, atunci când Aliona ne povestea despre emoțiile care o încearcă, ne-a spus că va purta în finala concursului internațional o rochie creată chiar de ea. ”În cadrul marii finale la ultima ieșire pe scenă, la proba în rochie de seară, am ieșit într-o rochie de culoare galbenă creată în totalitate de mine, pe care o puteți vedea și în poze. După finală multe persoane mi-au spus ca ar trebui categoric să mă reorientez din punct de vedere profesional, pe lânga calificarea mea de economist, către profesia de designer vestimentar”, povestește Aliona Chitoroagă.

”Această competiție internațională de frumusețe a fost o experiență deosebită pentru mine, la fel ca și cealaltă competiție internațională la care am participat în 2010. În urma acestei competiții am rămas doar cu impresii plăcute, am avut deosebita plăcere să cunosc oameni deosebiți, modele cu care m-am împrietenit foarte bine, colegele mele de agenție din România și Ungaria, dar și celelalte fete participante”, spune Aliona.

Deși și-ar fi dorit mult să aducă Moldovei o clasare pe podium, Aliona spune că ”chiar dacă nu am reușit acest lucru, sunt fericită și mândră pentru că mi-am reprezentat țara cu demnitate și cu profesionalism în această competiție internațională de frumusețe. Am avut în acest fel ocazia să-mi promovez țara, iar ca și satisfacție profesională mă bucur că după marea finală, managerul meu dl Ernest Hadrian Bohm, a fost contactat de către o agenție din Istanbul pentru a mi se oferi un contract de colaborare în domeniul modelingului. La recomandarea lui, am acceptat această ofertă, drept urmare am rămas după terminarea concursului în Istanbul pentru o perioadă de 2 luni, timp în care voi participa la mai multe castinguri și joburi”, afirmă modelul.

Învingatoarele acestui concurs au fost: Locul I – Mexico, Locul II – Poerto Rico, Locul III – Cehia, Miss Bikini – Bulgaria si Miss Fotogenie – Republica Dominicana.

Distribuie articolul: