Mare veste, mare! Cunoscutul om de afaceri, Ilan Laufer, se aşază la casa lui. Acesta a decis să-şi unească destinul cu cel al iubitei lui, Alina Crăciun. Nunta va avea loc la Bucureşti, pe data de 1 iunie. Citeşte mai jos alte detalii exclusive.

Mirii au declarat, în exclusivitate pentru site-ul nostru, care sunt detaliile marelui eveniment. La nuntă sunt aşteptate în jur de 200 de persoane. “Am conceput nunta ca un spectacol, cu mulţi artişti. Am creat chiar şi un desfăşurător” a menţionat Alina. Tot ea a spus că au apelat la serviciile unui prieten, care are o şcoală de dans şi se va ocupa de partea de entertaiment a nunţii.  De asemenea, de la şcoala prietenului, vor veni câţiva animatori, care vor crea o atmosferă de dans. “Vreau ca lumea să nu stea pe scaune. Îmi doresc mult ca invitaţii să se simtă bine” spune Alina.

Şi meniul  va fi unul select, din bucătăria internaţională şi va fi în stil fourshette. Florile pentru buchetul miresei vor fi aduse tocmai din Olanda. “Am optat pentru culori pastelate, uşoare. Buchetul va fi din hortensii, bujori etc.” a spus viitoarea mireasă. Rochia va fi în stil vintage şi va fi cumpărată din Chişinău.

Ilan însă, a mărturisit că soţia lui se ocupă de pregătirea nunţii. “Eu stau foarte prost cu timpul, de aceea, o las pe Alina să decidă detaliile nunţii. Eu doar spun dacă îmi place sau nu. I-am promis că după eveniment, voi petrece mai mult timp în familie. Totuşi, la partea cu sala, e responsabilitatea mea”, a spus omul de afaceri.

Ilan Laufer şi Alina Crăciun formează un cuplu de un an. Alina are o fetiţă de patru anişori, Karina. Cuplul nu a spus cât va costa nunta.

 

Distribuie articolul: