Este responsabilă de cei peste 2000 de jurnalişti care urmează să ajungă zilele acestea la Cannes. Lucrează  împreună cu încă o moldoveancă, care este stabilită de 10 ani în ţara ” modei şi a parfumului” Olga Cotelnic de 21 ani, studiază al doilea an la Facultatea de Economie şi Management din Nice. Tot al doilea an reprezintă o companie de telefonie mobilă la Festivalul de la Cannes. Este responsabilă de înregistrarea jurnaliştilor, cazarea lor, dar şi le asigură condiţii optime de lucru. “Cu o zi înaintea festivalului am înregistrat 300 de jurnalişti din toată lumea, ceilalţi venind pe rând în fiecare zi de festival. E mare nebunie aici, mai ales că săptămâna viitoare începe şi Grand Prix, aşa că sunt foarte mulţi turişti şi trenurile nu fac faţă, mai toate întârzie.”

Sala de presă în care lucrează tânăra moldoveancă se află chiar lângă sala de conferinţe, de aceea în aceşti doi ani, în care a făcut parte din staff-ul de la Cannes, a văzut mai toate vedetele de talie internaţională. Miercuri de exemplu l-a văzut pe Bruce Willis şi a transmis, special pentru revista online PentruEa.md imagini inedite cu actorul.

Olga spune că experiența de la Cannes, când l-a întâlnit pe Jean-Paul Gaultier, Brad Pitt sau Angelina Jolie va fi una din cele mai frumoase evenimente din viața ei.

Distribuie articolul: