Cântăreață, Dj și mai nou proaspătă mămică, Giulia Anghelescu ne împărtășește emoțiile maternității și noile sale planuri profesionale.  Deschisă la colaborări și gata să experimenteze, Giulia a lansat de curând un nou single și a cântat alături de băieții de la Direcția 5.
Întîi de toate felicitări cu ocazia nașterii fetiței. Să vă trăiască și să aveți numai bucurii de la ea. Giulia, ce emoții te-au încercat cînd ai ținut-o prima dată în brațe ?
Este un moment special și cred că cele care au trecut deja prin această experiență înțeleg exact ce spun eu acum. Antonia Sabina este o fetiță extrem de cuminte și ne-am înțeles extrem de bine din primele momente. Recunosc ca la început mi-a fost puțin teamă, mă gândeam că poate nu voi știi exact ce trebuie să fac, dar nu a fost deloc așa. Sunt foarte fericită!

Ați numit-o pe fetiță Antonia Sabina, cine a ales numele și de ce anume acest nume?
Am știut de la început că pitica va avea două nume. Sabina este numele mamei lui Vlad și este numele ales de el, iar mie mi-a plăcut foarte mult, Antonia.

Ce planuri ai acum: revii imediat pe scenă, la radio sau mai rămîi cu fetița acasă ?
Păi eu nu am mai mers la concerte de anul trecut din luna decembrie și intenționez să le reiau undeva în toamnă, dar nu este nimic stabilit încă. La Pro Fm mă voi întoarce mai repede probabil cam într-o lună maxim două. Mi-am dorit foarte mult să mă bucur de perioada cât am fost gravidă și vreau să fiu alături de pitică cât mai mult timp. Și eu și Vlad suntem convinși că ea are nevoie de noi și în plus, nu pot să mă dezlipesc de ea.

Vei continua să colaborezi cu DJ Project sau te întorci la cariera solo?
Colaborarea cu Dj Project a fost una frumoasa și benefică de ambele părți, discuțiile cu ei sunt încă deschise și nu știu exact ce se va întâmpla. Eu am un nou single, Vorbe Goale care beneficiază de două variante una comercială și alta foarte slow. În urma cu câteva zile am lansat și videoclipul pentru versiunea lentă și mă bucur că cei ce îmi apreciază muzica au fost plăcut surprinși.

Ce loc ocupă muzica în viața ta, în paralel faci radio, ai făcut Facultatea de Sociologie și Psihologie. De unde vine pasiunea pentru muzică?
Cred că toate lucrurile pe care le-am făcut m-au ajutat cumva să mă cizelez ca și artist și să înțeleg mai bine publicul. De muzică am fost pasionată de foarte mică și mereu mi-am dorit să fac asta. Probabil că aș fi putut lucra și în alt domeniu, dar nu cred că aș fi fost la fel de pasionată!

În opinia ta care a fost cel mai norocos moment din carieră ?
 Sunt foarte multe momente, cred că fiecare își are importanța lui. Cariera mea începe cu mult timp în urmă și aș putea pune la categoria momente norocoase: primul hit, primul concert, lansarea ca și artist solo.

Care sunt planurile tale muzicale de viitor, ai vrea să abordezi noi stiluri muzicale ?
Mereu am fost dispusă să experimentez și îmi place să mă joc cu stilurile muzicale. Recent am colaborat cu băieții de la Direcția 5 și a fost o experiență plăcută. Am vrut mereu să ofer publicului o alternativă și uite acum am reușit să lansăm Vorbe Goale sub forma de baladă și mi-a plăcut foarte mult.

Din cantitatea de știri găsite pe internet, îmi dau seama că ești o persoană destul de deschisă cu jurnaliștii. Cum crezi de ce unele vedete evită să vorbească jurnaliștilor despre viața lor personală și în general sunt mai rezervați cu jurnaliștii ?
Am o relație normală cu presa din Romania, înțeleg foarte bine faptul că ei au nevoie de informații dar în același timp și ei îmi respectă momentele mele de intimitate. Au fost momente când mi-aș fi dorit ceva mai multă liniște din punctul ăsta de vedere, dar prefer să aibă informațiile direct de la mine sau de la cineva din echipă mea decât să scrie ceva greșit sau incorect. Foarte multe din articolele apărute despre mine sunt preluări de pe pagina mea de facebook.

Pe final, un mesaj pentru fanii de la Chișinău.
Sunteți un public extraordinar și abia aștept să mă întorc pentru un concert! Vă pup și vă îmbrățisez!

Distribuie articolul: