Bucuria venirii pe lume a unui copilaș este nemărginită. Proaspeții părinți, Dorina Arsene și Marin Gospodarenco nu sunt o excepție, iar emoțiile acestei minuni le împart cu cititorii EA.md. Aceștia ne-au oferit prima poză cu micuțul lor, și ne-au dezvăluit că poartă numele bunicului și a străbunicului de pe linia tatălui.

Dorina Arsene a devenit mămică! Ce felicitări a primit trainerul de dezvoltare personală

„L-am numit Mihail Gospodarenco. Este numele pe pare îl poartă bunelul lui, dar și străbunelul – va fi un urmaș demn pentru numele tatălui său. Suntem foarte emoționați și îi mulțumim Domnului că ne-a dat puteri, iar lui sănătate. Fie ca orice părinte din această lume să trăiască, măcar o dată, aceste sentimente profunde”,ne-a declarat Dorina Arsene.

Proaspăta mămică a împărtășit în exclusivitate pentru EA.md, prima poză a micuțului Mihail.

bebelus-arsene

Într-un interviu cu cei do soți, înainte de nașterea bebelușului, aceștia au declarat:

Marin Gospodarenco: „Odată cu anunţul că devenim părinţi, am început să fim mai responsabili, să avem preocupări la care înainte nici nu ne gândeam. Emoţiile trăite la prima vizită la medicul ecograf, primele schimbări odată cu necesităţile soţiei sunt lecţii pe care le poţi învăţa doar trăindu-le.”

Dorina Arsene: „Să vezi, să simţi şi să trăieşti acest miracol al sarcinii. Evoluţia spectaculoasă a fiecărei perioade, legătura puternică a emoţiilor dintre mamă şi copilaş, senzaţiile puternice, oferite de această fiinţă atât de mică, schimbările grandioase care se produc în organismul femeii sunt doar o parte a ceea ce pot descrie.”

Citește interviul integral.