Astăzi, democratul Sergiu Sîrbu și soția sa și-au încreștinat fetița. Amina a fost boteztă la o mănăstire din capitală, iar petrecerea – părinții au lăsat-o pentru atunci când micuța va împlini un an. Cine au fost nașii de botez ai Aminei, dar și primele poze cu micuța Sîrbu vedeți mai jos, în exclusivitate.

Deputatul Sergiu Sîrbu și-a botezat astăzi fetița, pe nume Amina. Politicianul a preferat Mănăstirea Sfântul Mucenic Teodor Tiron, de pe strada Ciuflea și cât mai puțină gâlceavă sau presă. Familia parlamentarului are printre cumetri doar prieteni și rude. “Am ales ca doar prietenii și rudele să o boteze pe Amina. Nu am printre cumătri niciun politician, din principiu”, a declarat pentru revista noastră Sergiu Sîrbu.

 Amina Sîrbu

Amina Sîrbu

Sîrbu ne-a mai spus că nu vor organiza astăzi niciun fel de petrecere, ci lasă acest eveniment pentru atunci când fetița va împlini un anișor. Politicianul și-a împărtățit bucuria cu cititorii revistei noastre, punându-ne la dispoziție și câteva dintre primele poze ale fetiței, realizate atunci când Amina a împlinit o lună.

Amina Sîrbu

Luni, revista PentruEA vă pregătește un interviu cu deputatul Sergiu Sîrbu despre experiența sa de tătic, dar și despre cum i-a schimbat Amina viața.

Foto: Vitalie Sîrbu

Distribuie articolul: