Creațiile designerul moldovean, Violetta Vieux au deschis Snow Fashion Show 2012 din Statele Unite. Evenimentul a avut loc cu cîteva zile în urmă la San Francisco și a fost organizat de designerul, Joseph Domingo. Violetta Vieux a spus în exclusivitate pentru revista online PentruEA.md « tema show-ului a fost zăpada, respectiv totul trebuia să fie de culoarea albă: de la colecțiile designerilor, hainele spectatorilor pînă la decorul sălii. Eu am prezentat cîteva rochii de mireasă din colecția mea. Modele au avut și un make-up original care imita fulgii de zăpadă și gheața ».

Totodată, designerul moldovean a ținut să precizeze “acesta fost unul dintre cele mai reușite show-uri la care am avut ocazie să particip pînă acum. Pentru mine orice show este important, pentru că am ocazie să cunosc și să mă cunoască multă lume și evident să primesc un feedback din partea publicului”.

 Violetta Vieux alături de alți 5 designeri, a  participat pentru prima dată la  Snow Fashion Show organizat de designerul american Joseph Domingo la San Francisco.

Violetta Vieux a absolvit la Chișinău, Facultatea de limbi străine, după care a urmat cursurile  prestigioasei Școli de Modă (ESMOD) din Paris. Colecțiile Violettei Vieux au primit cele mai înalte distincții la  prezentările de modă din Lyon (Franța), Los Angeles (SUA). De cîțiva ani, Violetta Vieux locuiește împreună cu familia sa în California, San Francisco (SUA).  În curînd, revista noastră va publica un interviu exclusiv cu Violetta Vieux.

Distribuie articolul: