Nu mai încape îndoială că fosta iubită a lui Timati are un alt bărbat și se bucură de viață împreună cu acesta. Alyona Shshkova distribuie în continuare, pe internet, fotografii în care se afișează în compania fotbalistului rus Anton Shunin. De data asta, modelul apare într-o serie de fotografii realizate într-o vacanță la Monte Carlo!

Despre relația dintre Alyona și Anton, am aflat încă pe la sfârșitul lunii mai. Tânărul care i-a luat locul lui Timati a început să apară tot mai frecvent în fotografiile Alyonei, publicate pe Instagram. Oficial, cei doi nu și-au făcut publică relația, însă aceasta se înțelege de la sine din imaginile foto ale îndrăgostiților.

În aceste zile, cei doi tineri iubiți se află tocmai în Monaco, acolo unde se odihnesc într-o vacanță romantică. În imagini, fotbalistul de 31 de ani apare în ipostaze romantice alături de Alyona – mama de 22 de ani a fiicei lui Timati.

Cei doi nu au ales întâmplător destinația Monte Carlo – o subdiviziune renumită prin cazinourile sale și prin faptul că este domiciliul unor personalități marcante. Acolo, nu-i mai pândește nimeni!

Foto: Instagram

Distribuie articolul: