Ultimii 15 ani au fost cruciali pentru cariera actriței Angelina Jolie. Vedeta nu doar că a devenit o profesionistă desăvârșită. A reușit să devină actriță, regizoare și mamă a șase copii. ELLE descrie cum a evoluat stilul vedetei de 39 de ani de la 2000 încoace. O schimbare semnificativă!

Iulie, 2000, premiera filmului „Gone in 60 Seconds”, Los Angeles. Așa arăta Angelina Jolie încă în perioada căsniciei sale cu Billy Bob Thornton. Viitorul megastar nu avea prea multe griji față de felul cum arată.

Septembrie 2004, premiera filmului „Shark Tale”, New York. Angelina afișa o ținută în stil leopard, care se completa perfect cu privirile sale de felină.

Iunie 2007, premiera filmului „A Mighty Heart”, New York. Vedeta afișa o ținută retro și o coafură aerată, inspirată de Sophia Loren.

Mai 2008, prezentarea filmului „Kung-Fu Punda”, Cannes. În acest film, Angelina Jolie a sonorizat rolul tigroaicei. Vedeta opta și atunci pentru un machiaj natural. 

Ianuarie 2009, Los Angeles. Angelina Jolie și-a schimbat culoarea părului și a optat pentru un ton mai întunecat.

Ianuarie 2012, Premiiile „Golden Globe”, Los Angeles. Angelina Jolie afișa un macihaj tip Smoky Eyes și un ruj de culoare roșie. Angelina Jolie deja educa 6 copii. 

Martie 2012, Summitul Internațional al Femeilor, New York. Angelina Jolie dovedea nu doar un interes sporit față de probleme sociale, ci și față de un machiaj cu accente.

Martie 2014, decernarea Premiilor Oscar, Los Angeles. Optând pentru rochie strălucitoare la propriu, Angelina Jolie a preferat să pună accent pe naturalețe, așa că a ales un hair style lejer și un set de bijuterii care se asortau perfect cu rochia. 

Mai 2014, premiera filmului „Maleficent”, Los Angeles. Angelina Jolie a afișat un look netradițional pentru ea: o rochie neagră, din piele, o coafură aranjată sub formă de coadă de cal și o pereche de cercei neobișnuiți.

Ianuarie 2015. Angelina Jolie a participat la primul eveniment public din acest an; „AFI Awards”. Filmul „Unbroken”, regizat de Angelina Jolie, a fost inclus în top 11 cele mai bune profucții cinematografice ale anului 2014. Deși încearcă să ascundă urmele de îmbătrânire, Angelina Jolie deja trădează primele semne. Accentul vedetei a fost pus pe un ruj de nuanță roșie.

Foto: FOX

Distribuie articolul: