Liderul separatist Evgheni Șevciuk cel mai probabil că și-a făcut un implant de păr după căsătoria cu Nina Shtanski. Președintele auto-proclamatei Republici Moldovenești Nistrene s-a afișat, în ultimele fotografii, cu o schimbare de hairstyle care i-a creat o cu totul altă imagine și l-a întinerit cu câțiva ani.

Schimbarea de look a liderului de la Tiraspol se pote observa într-un material publicat vineri, pe pagina web oficială a președenției nistrene, acolo unde au fost incluse și fotografii noi cu Evgheni Șevciuk. Fotografiile trădează nu doar o tunsoare, o chelie redusă vizibil în zona frunții, ci și o nuanță de păr mai închisă.

Pe de altă parte, a trecut prea puțin timp pentru ca schimbarea să fie cu adevărat un implant sau transplant de păr.

page

Cântărețul român Mihai Trăistariu, care a recurs, recent, la al patrulea transplant de păr, susține că metoda se bucură de o mare popularitate în zilele noastre. „Bărbații au acest complex. Le recomand cu căldură și fără nicio teamă implantul de păr. Din moment ce vin a patra oară, nu sunt tâmpit. Chiar funcționează”, spunea acesta, după ultima intervenție.

Cu o schimbare similară de look s-a pricopsit, în 2010, și premierul, de atunci, Vlad Filat. Politicianul s-a întors de peste hotare cu un nou look, liderii de opinie afirmând că acesta își făcuse un transplant de păr în străinătate.

Noua imagine a lui Evgheni Șevciuk vine după ce la mijlocul lunii septembrie, acesta s-a căsătorit neașteptat cu fostul pretins ministru de Externe din regiunea trasnistreană, Nina Shtanski. Cei doi vor deveni părinți în scurt timp.

Foto: president.gospmr.ru

Citește și:

Astrele prezic: Șevciuk și Shtanski vor avea o căsnicie lungă și copii împreună! Astrologul Simon din Marea Britanie ne spune ce se va întâmpla în cariera celor doi