Este mereu în plin proces creativ iar fiecare colecție a sa are neapărat un nume, dar aceeași sursă de inspirație - femeia. Către Aphrodite orientat în această toamnă, designerul Evgheni Hudorojcov le sugerează femeilor ce să poarte ca să se simtă deosebite.

Întrebat ce să poarte femeile în acest sezon, designerul le-a recomandat: „În primul rând trebuie să fie haine comode, frumoase și care să accentueze frumusețea femeii, dar să nu o ascundă. Eu în tendințe nu cred!”.

EHO

EHO

img_5955

img_5937

img_5922

img_5913

img_5901

img_5890

img_5873

EHO

Referitor la cea mai nouă colecție EHO, lansată în cadrul Moldova Fashion Days, Evgheni ne-a spus: „Este o colecție cu rochii de seară, cu tentă sport, așa precum a fost ți cea prezentată în vară. Este ceva un pic mai diferit decât ceea ce prezentam înainte, e altă textură, alte tăieturi… pe undeva un pic mai dezgolite, pe undeva prea îmbrăcate poate. De la femei m-am inspirat și de data aceasta. Avem culori argintii, aurii, diferite mixuri de coluri, printre care și marsala, gri, roz. Este ceea ce se va purta toată viața.” 

Citește și: Cele mai mari greutăți în dezvoltarea unei afaceri în Moldova de la designerul Mallena, Elena Grosu (Video)

Blănurile naturale made in Moldova! Designerul ne asigură că sunt din piele de miel de la bunica (Video)

Foto: Dima Iacovlev