În cadrul zilelor de modă Moldova Fashion Days FW16/17, proiectul „Din Inimă” te invită la „POP-UP SHOP FW 16/17 NEW COLLECTIONS” – o prezență neobișnuită, în cadrul unui eveniment pe care îl așteaptă cu nerăbdare pasionații de vinuri de calitate și destinații turistice unice, iar acum și pasionații de modă – deschiderea oficială a Castelului Mimi.

Vino să-ți alegi cele mai recente piese din colecțiile de toamnă-iarnă ale brandurilor Georgette, Sekana, Feodora, Brio, Vivi Art Boutique, Milabrega, Vasconi, Vistline, Creme Brulee, Ponti! Acestea vor fi expuse într-un spațiu special amenajat, în partea dreaptă a castelului, lângă Wine Spa. Aici vei putea proba și cumpăra articolele care îți vor completa garderoba nouă cu cele mai inspirate tendințe de sezon.

Pe 17 septembrie, la ora 13:00, ne vedem la Castelul Mimi, în satul Bulboaca, Anenii Noi!

„Din Inimă POP-UP SHOP FW16/17 NEW COLLECTIONS” este organizat de către Asociația APIUS, cu suportul Proiectului de Competitivitate al USAID Moldova. Evenimentul face parte din campania „Din Inimă, branduri de Moldova”, susținută de USAID și întreprinderile moldovenești din industria ușoară. Scopul campaniei este de a promova brandurile locale și de a spori interesul consumatorilor faţă de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii autohtone.

Foto: Cristina Frolov

 

Distribuie articolul: