Ajunul de Dragobete aduce un invitat special la Backstage Music Hall - unul dintre cele mai cotate cluburi de noapte din Chișinău. Pe scena Backstage va urca celebrul dj moscovit, muzician și producător NO HOPES. Iată detaliile.

Rezervări și detalii despre eveniment găsiți AICI.

Este unul dintre muzicienii de top ai Rusiei în stilul house, iar numele lui scenic a fost anterior Sanya Shelest. Actualmente, No Hopes deține locul 17 în Top 100 cei mai buni DJ, conform Alfa Future People 2016. Pe DJ.RU – celebrul site al dj-ilor din Rusia, No Hopes se clasifică pe locul 8. De asemenea, acesta deține poziția a 6-a a topului Bananastreet.

Invitatul din 23 februarie la Backstage Music Hall are la activ multe realizări: este parte din labelul 4DJS, Komplett Studio & Deep Family DJ’s, iar piesele lui au fost incluse pe compilații precum Toolroom, No Definition, LouLou, Heavenly Bodies. O prezență inconfundabilă, muzicianul și producătorul rus are o experiență extraodinară în cluburi house din întreaga lune. Turneul în care se află No Hopes cuprinde sute de orașe din toată Rusia, țării CSI și Europa.

În calitate de DJ și producător de sunet, No Hopes are o experiență de peste 10 ani, clădită cu fiecare piesă și fiecare clasament în care a ajuns. Are o colaborare fructuoasă cu labeluri europene, iar creațiile sale pot fi găsite în diverese magazine de specialitate: Beatport, Trackitdown, Traxsource, DJTunes.

Rezervări și detalii despre eveniment găsiți AICI.