O companie din Moldova, care organizează evenimente complexe, a hotărât să încânte pe cei, munca cărora deseori rămâne în umbră. Un eveniment inedit a fost organizat în semn de recunoştinţă traducătorilor, care fac oamenii de diferite culturi să se înțeleagă mai bine. Organizatorii cred că ei nu traduc doar cuvinte, ci idei și valori, emoții și contexte, și contribuie atât la imaginea proiectelor, cât și la imaginea țării pe care o reprezintă.

Alături de tânara interpretă Dara, care a cântat în engleză, română și rusă, traducătorii Sergiu Bufteac, Octavian Bodorin și Tatiana Fesina au tradus textele în rusă și română. Traducătorii au prins imediat ideea scenariului și intenția Allei Donțu, care împreună cu echipa creativă YouBeSC, a animat această seară extraordinară. Traducerea lor inspirată și creativă a stârnit aplauze și buna dispoziţie.

 

 

Rodica Tataru, una din organizatoarele evenimentului a adus mulțumiri traducătorilor din partea echipei pentru colaborarea de succes și pentru munca pe care o fac într-o manieră foarte profesionistă, dar și creativă.

Angela Soltan, creatoare în compania, care a organizat evenimentul, a subliniat cât de importantă a fost contribuția traducătorilor cu care a lucrat Agenția pe parcursul celor aproape opt ani de activitate. 

 

Distribuie articolul: