E binecunoscută slăbiciunea Evelinei Khromtchenko pentru accesorii. Afară de ochelari, criticul de modă adoră să poarte poșete și nu de orice fel, ci doar accesorii cu personalitate. Vedeta le-a destăinuit fanelor ei 10 sfaturi pentru alegerea poșetei ideale.

cats„1.Femeia fără poșetă este o ființă foarte dubioasă. Pe de altă parte, poșeta are trăsătura de a spune prea multe despre posesoare. Nu-i permiteți asta.

2.Nu merită să duci în geantă întreaga ta viață: toate cosmeticele, parfumul îndrăgit și portofelul imens cât geanta. Nu permiteți poșetei voastre să cântărească mai mult de 500 gr. La termenul de poșetă nu se atribuie sacoșa cu produse alimentare sau geanta pentru sală.

3. În garderoba unei femei trebuie să existe cel puțin 3 variante de genți: cea de zi cu două mânere în sus, în care poate încăpea laptopul sau mapa cu foi; geanta de zi cu lanț, în care încap cheile, portmoneul și două telefoane mobile; și clutch-ul de seară, în care încap doar câteva obiecte: o cheie, carte de credit, șervețelele matifiante și rujul (oricum țineți telefonul în mână). Acest minim este suficient. Doar nu-i povestiți acest secret soțului.

4.Alegându-vă accesoriile, țineți minte că stilistica actuală nu recomandă asocierea dintre geantă, centură, încălțăminte și mănuși.

5.Geanta trebuie să fie proporțională cu lățimea bazinului, mai ales dacă o purtați aproape de bazin. Femeilor cu bazine mari nu le recomand micro-poșetele de seară cu lanț sau curea. Țineți-le în mâini.

6. Dacă sunteți miniaturală, o poșetă mare vă va micșora vizual înălțimea. Alegeți o poșetă compactă.

7. Dacă nu aveți bani pentru o poșetă scumpă sau dacă aveți, dar nu vreți să-i cheltuiți pe o geantă, nu cumpărați o geantă contrafăcută. Alegeți ceva mai accesibil ca și preț, dar original, de la un designer începător. Veți demonstra bun-gust.

8. Nu purtați geanta de iarnă pe timp de vară așa cum nu confundați cizmele și sandalele.

9.Nu cheltuiți bani pe genți sub formă de gândaci, căsuțe; unele firme le vând la prețuri pentru ca pentru adulți.

10. Moda nu înseamnă pene și strasuri. Moda este atunci când femeia ia în mâini o poșetă, iar viața i se schimbă. Din când în când, permiteți-vă o geantă nouă!”, spune experta de modă.

dw

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: