Pasiunea pentru stil și modă a Evelinei Khromtchenko a crescut în ceva mult mai mare. Criticul de modă este și fondatoare a unei școli de Fashion care îi poartă numele. Odată, a fost întrebată de ce a făcut acest pas. Cum a răspuns Evelina, aflați mai jos.

„Vă mulțumesc că îmi trimiteți întrebări pe pagina web. Pentru a răspunde la una dintre cele mai curioase întrebări, l-am rugat pe regizorul Ernest Iacovlev să filmeze un clip despre cum am deschis „Școala de modă a Evelinei Khromtchenko”, spune autoarea.

În clip, Evelina adaugă:

„Pe parcursul multor ani de carieră în care predam lecții de stil nu doar în Rusia, ci și peste hotare, am fost întrebată dacă am cumva o școală în care poate fi învățată gândirea fashion. Există o mulțime de cursuri pe care stiliștii le organizează pentru a-și preda cunoștințele, dar nu există și posibilitatea, pentru o femeie de clasă socială medie, să vină și să învețe să arate elegant ori să primească răspunsuri pe care ar fi trebuit să i le ofere mama sa ori prima învățătoare sau bunică.

Ori asta ar fi tebuit să i se transmită odată cu laptele matern, dar nu i s-a întâmplat, iar acum nu știe cine este: o frumoasă fatală, ori o floare de romaniță. Ea nu înțelege nimic în stilistică, nu știe ce să aleagă și în ce să investească.

Lecțiile mele și ale colegilor mei fac parte din formatul entertainment: educație + distracție. Oamenii vin să se distreze, dar o fac cu folos, în loc să meargă, tradițional, la concert sau la teatru.”

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: