Dacă pentru unii oameni, muzica este marea pasiune a vieții, pentru Eva Timush este ca aerul pe care îl respiră. Cântăreața de doar 13 ani a reușit să ducă faima țării în străinătate de la o vârstă fragedă, iar ieri seară a făcut furori și cu evoluția pe care a avut-o la show-ul rusesc de talente „Golos. Deti 3”. A interpretat o piesă în limba franceză și a câștigat admirația publicului și a juraților.

Pentru show-ul de ieri, Eva Timush a ales să cânte o celebră piesă a Larei Fabian: „Je T’aime”. Și pentru că a fost proba scaunelor întoarse, Pelageya, Dima Bilan și Leonid Agutin și-au întors practic instantaneu fotoliile, iar publicul a scăldat-o pe Eva în băi de aplauze.

Fiecare dintre noi a r fi fericit să te aibă în echipa sa. Ai făcut totul foarte bine și ai tot ce îți trebuie. Ai fost cireșica de pe tort”, i-a mărturisit Pelageya.

Nu ai ce spune aici. Bravo, Eva! Ne facem griji foarte mari azi. Până la tine nu am văzut nimic asemănător. Am luat singuri decizia, noi toți ”, i-a comunicat Leonid Agutin.

Îți mulțumesc pentru plăcerea incredibilă pe care ne-ai oferit-o azi tuturor”, i-a adăugat Dima Bilan.

Eva l-a ales în calitate de mentor pe Leonid Agutin, după care juratul a fugit spre el și l-a cuprins.

ht

Foto: captură video

Distribuie articolul: