Nu aveți pentru ce vă bate. Voi lucra mai departe cu Eva Timuș din Chișinău”, a declarat după evoluarea celor trei participante din semifinală Leonid Agutin, antrenorul tinerei interprete de 13 ani de la noi. Eva merge în finala concursului muzical din Rusia, cu laude pentru tehnica și interpretarea extraordinară.

Citește și: Eva Timush: „Vreau să devin o vedetă celebră în toată lumea”

Vineri, 15 aprilie, spectacolul dedicat vocilor de copii din Rusia a dat lupta pentru finală. Sunt doar cinci echipe de câte trei persoane fiecare. Eva a trebuit să lupte pentru finală cu două rivale, însă până la urmă a reușit să fie ea învingătoarea. Finala concursului „Golos.Deti”, va avea loc pe 29 aprilie, unde Eva Timush va trebui să lupte pentru victorie cu alți cinci candidați.

Iată ce i-au spus membrii juriului:

Dima Bilan: „Ascultând trio-ul, m-am convins că este selectată focalizarea corectă. Am urmărit evoluarea ca pe un „master class”, care poate verifica claritatea și coerența interpretarea. Se poate observa că schema interpretării voastre este aleasă corect. Ați atins minunat toate notele. Din punct de vedere muzical vorbind, ați avut un concept, o atitudine profesionistă, și, desigur, simțul muzicii. Un trio perfect!”

Pelaghia: „Încă o dată m-am convins că ne înțelegem reciproc gândurile. Sunt de acord cu Dima Bilan. Am avut impresia că ascult un examen. Este ca o crestomație muzicală. Se pare că nu întotdeauna fetițele de vârsta voastră cântă doar la pieptene sau la deodorant. Am avut o satisfacție enormă.”

Leonid Agutin: „Totul a fost foarte bine, nici nu prea aveți pentru că vă lupta. Nu am regrete, dar recunosc că e destul de dificil să aleg dintre cele trei voci. Vocile voastre au sunat perfect împreună, v-ați descurcat de minune. Acum trebuie să iau o decizie, care dintre voci m-a impresionat cel mai mult. Merg mai departe cu Eva Timush.”

 

Citește și: Eva Timush: „Am ajuns în super-finala concursului Next Star!”

Foto: Prima Oră, KP.md

 

Distribuie articolul: