Doar câteva ore ne despart de evoluția Cristinei Scarlat în semifinala Eurovision 2014 – moment de multă emoție pentru vedeta noastră, dar și pentru întreaga echipă de la Copenhaga. Referindu-se la momentul când Cristina Scarlat își smulge părul, în plină interpretare pe scenă, jurnaliștii Eurovision.tv au asemuit-o pe interpreta moldoveancă personajului animat Hua Mulan, care-și taie părul ca să semene cu bărbații și merge la luptă cu ei. Ce a declarat artista la acest capitol?

Cristina Scarlat repetitie

Fanii Cristinei Scarlat au comparat acest detaliu din show-ul interpretei cu un desen animat realizat de Disney în care apare Hua Mulan. Întrebată de Eurovision.tv despre acest simbol, Cristina a declarat: „Tăierea părului meu de pe scenă este o metaforă. Ea simbolizează o decizie fermă, pe care o ființă umană o ia atunci când se află în dubii. ‘Ce sunt eu sunt eu?’, așa începe piesa mea. Fiecare dintre noi are două părți importante din interiorul său, care de multe ori luptă unul cu celălalt: luptător puternic și partea emoțională, mai slabă. Prin faptul că-mi smulg părul vreau să spun că eu aleg să fie o luptătoare și să confrunt dificultățile din viață, nu numai la nivel personal, dar și pentru a face lumea mai bună”, declară reprezentanta țării noastre la ESC 2014.

Eurovision.tv a întrebat-o pe Cristina cum este susținută de familia ei. „Înainte de semi-finală, mă simt cel mai bine! Sunt foarte susținută atât de echipa mea, cât și de fanii mei. Dar cea mai mare surpriză a mea este satisfacția că soțul meu va ajunge la Copenhaga chiar înainte de spectacolul din astă seară”, a mai spus fericită Cristina.

Cristina Scarlat si familia ei

Cristina Scarlat si sotul ei

Amintim că interpreta din Republica Moldova va cânta în această seară piesa „Wild Soul”, în prima semifinală a concursul european de cântec sub numărul 11. UNIMEDIA va transmite ÎN DIRECT evenimentul de la Copenhaga!

Cea de-a doua semifinală va avea loc pe 8 mai, iar etapa finală va avea loc pe 10 mai.

Foto: Eurovision.tv, Facebook.com

Distribuie articolul: