Cei mai buni 16 interpreți au încins atmosfera la maxim în seara de sâmbătă 15 martie în cadrul marei finale a concursului Eurovision 2014, etapa națională.

După un show de excepție și o prestație de senzație, în urma votului publicului și notelor juriului, Republica Moldova și-a desemnat reprezentantul la Eurovision 2014, care în acest an se va desfășura la Copenhaga, Danemarca. Este vorba de Cristina Scarlat care a interpretat piesa „Wild Soul”.

Cea de-a 10-a ediţie, jubiliară a Concursului Eurovision Song Contest în Moldova, s-a bucurat și în acest an de susținerea BC „Moldova Agroindbank” și compania Orange Moldova.

Învingătoarea acestei mare bătălii, Cristina Scarlat a primit în dar și un premiu special de la BC „Moldova Agroindbank”, un Master Card Gold cu 1000 de dolari, iar celor patru dansatori din scenă le-a fost oferite 4 carduri visa clasic cu un sold de câte 700 dolari. Ca și în anii precedenți, Orange Moldova a venit cu premii speciale pentru finaliști.

Cea de-a 59 ediţie a concursului internaţional Eurovision va avea loc la Copenhaga, între 6 şi 10 mai. Reprezentantul Moldovei va evolua pe 6 mai, alături de concurenţi din alte 15 ţări, între care Rusia, Ucraina, Letonia, Armenia.

Partenerii celei de-a 10-a ediţie, jubiliare, a Selecţiei Naţionale Eurovision sunt Banca comercială Moldova Agroindbank – deţinătoarea titlului de cea mai responsabilă bancă faţă de societate – şi compania de telefonie mobilă Orange Moldova. Organizator: Compania „Teleradio-Moldova”.

P