Anul acesta Franța va fi reprezentată de o trupă non-conformistă care este exemplul perfect al generației YOLO (trăiești o singură dată ). Melodia piesei „Moustache” a trupei Twin Twin nu ne va lăsa indiferenți și ne va chema la dans, cu note jucăușe și vioi.

Acest trio efervescent cu muzică influențată de stiluri ca electro, rock, rap și funk este formată din Lorent Idir și François Djemel, gemenii după care a fost denumită trupa, iar al treilea membru fiind Patrick Biyik. Cu melodiile lor inspirate din primăvară și versuri vibrante, Twin Twin este un remediu sigur pentru zilele nereușite. Motto-ul lor? „Vive la vie” desigur!

eurovision.tv

Trupa a atras atenția criticilor încă de la începuturile sale, în anul 2009, cu stilul lor extravagant și muzica învăluită de culoare. Ei inspiră creativitate oriunde nu ar merge, seducând cu muzica lor pe unii din cei mai importanți artiști din Franța, printre care și cunoscutul Stromae. Au fost invitații la unele dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Franța, Columbia, Canada, Spania și Belgia.

eurovision.tv

„Încercăm să exprimăm o serie de lucruri prin muzica noastră, care este și munca noastră. Tindem să aducem lumină, a abordare mai festivă, pentru că vrem să oferim o energie pozitivă prin muzica pe care o promovăm”, au declarat membrii trupei.

eurovision.tv

Piesa care va reprezenta Franța la Eurovision Song Contest 2014 ne povestește despre un bărbat care are deja totul în viață însă este nefericit pentru nu are musteață. Vă propunem să ascultați în continuare piesa primă de umor a trupei Twin Twin.

Piesa va fi interpretată în cadrul primei semifinale a concursului Eurovision.

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională „Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.

 

Distribuie articolul: